ljubavni sastanak
ljubavni sastanak

4 trika da ne propadne prvi ljubavni sastanak: Da li ste umorni od neuspešnih i neprijatnih ljubavnih sastanaka? Da li vam se diže kosa na glavi kada pomislite da ponovo treba da sednete sa strancem na piće, iz straha da će sve poći po zlu?

Naravno da sastanci nisu uvek najjednostavniji poduhvat, ali nikada nećete znati u kom pravcu bi on mogao da teče dok ne probate.

Biće lošijih, kao i onih boljih, ali uz 4 koraka koje možete primeniti već sledeći put kada odlučite da se upoznate sa novim potencijalnim partnerom, sam “dejt” će teći lakše, opuštenije i veće su šanse da to bude baš onaj pravi.

reklame

Pokušajte da na svaki “prvi sastanak”, bez obzira na njegov krajnji ishod, gledate kao na novo iskustvo i priliku da naučite nešto novo o sebi, muškarcima, kao i onome što tražite, uz ovih par jednostavnih koraka.

ljubavni sastanak
ljubavni sastanak

BUDITE EMPATIČNI I IMAJTE RAZUMEVANJA

Ukoliko vaš prvi ljubavni sastanak ne ide u najboljem smeru, te osećate neprijatnost u vazduhu, velika je verovatnoća da je jedan od razloga za to činjenica da se vaš sagovornik bori sam sa sobom. Muškarci su, verovali ili ne, nervozni koliko i vi, često i više od vas, jer osećaju da je veći deo pritiska na njima, i žele, kao i vi, da ostave dobar utisak.

Setite se da i on prolazi kroz isto što i vi, i da mu nije ni malo lako. Naravno, ukoliko vidite da on jednostavno nije dobar izbor za vas, to ne znači da se vaš sastanak ne može završiti na prijatan i lep način.

Nemojte prebacivati sav teret na njega, budite otvoreni, komunikativni i pomozite mu da napravite opuštenu atmosferu. Zajednički sastanak je igra za dve osobe, zato nemojte zanemariti njegova osećanja.

pročitajte: Horoskopska amajlija: Saznajte ko je vaš čuvar

SAMOPOUZDANJE JE KLJUČ ZA USPEŠAN LJUBAVNI SASTANAK

Ništa nije privlačnije od osobe koja zrači samopouzdanjem i samouverenošću. Ovo ne samo da vas podiže u očima sagovornika, već takođe u mnogo čemu pomaže tokom vašeg sastanka.

Ukoliko primetite da niste imali puno prilika da dođete do reči, nemojte dopustiti da vam se pokvari raspoloženje ili da izgubite elan i volju, već promenite temu i usmerite razgovor na sebe. Na taj način, ne samo da ćete se vi osećati bolje, već će se i on osećati lagodnije, jer primećuje da ste uključeni i zainteresovani.

Pokrenite teme o kojima volite da diskutujete i pitajte sve što vas zanima, bez ustezanja. Uvek je bolje da pokažete samopouzdanje i komunikativnost, nego da prećutite čitav sastanak, odajući utisak osobe koja nema izgrađene stavove, ni mišljenje, usput otežavajući muškarcu da ostvari kvalitetnu komunikaciju.

NIJE PROPAST – VEĆ ISKUSTVO UZ PRVI LJUBAVNI SASTANAK

Poput većine stvari u životu, ni ljubavni sastanci nisu ni malo jednostavni. Čak i ako se ispostavilo da je vaš dejt potpuni neuspeh, nemojte smatrati da je vaše veče „propalo“. Svaki novi sastanak i novo poznanstvo je prilika da naučite nešto novo i usavršite svoje veštine flertovanja i upoznavanja za neki sledeći, uspešniji put.

Na dejtove ne odlazite samo kako bi iz prve pronašli muškarca svojih snova, već kako biste otkrili šta je ono što vam se dopada i šta želite, a šta ne. Ukoliko ne uspe iz prvog pokušaja, ne očajavajte, već nastavite da pokušavate.

Važno je ne odustajati, jer je samo pitanje vremena kada ćete naleteti na onog pravog, a u međuvremenu naučićete vredne lekcije, obogatiti svoje iskustvo, možda čak i sklopiti vredna prijateljstva i poznanstva. Sastanak iz bajke, možda je baš iza sledećeg ćoška.

ljubavni sastanak
ljubavni sastanak

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Ponovno ste se vratili sa lošeg ljubavnog sastanka. Umesto razočarenja i samosažaljevanja, analizirajte ga i pokušajte da otkrijete zbog čega je sve otišlo u pogrešnom smeru. Iskreno i detaljno preispitivanje bi vam moglo otkriti šta je to što možete promeniti na bolje, kako biste sledeći put bili uspešniji i imali više sreće.

Loš “ljubavni sastanak” ne treba da vas gurne niz liticu, već je tu da vas pokrene da preuzmete odgovornost i shvatite zašto niste uspostavili kavalitetniju vezu sa prošlim izabranikom.

Možda je trenutak da probate nešto novo?

Pokušajte da izbegavate muškarace koji su inače vaš „tip“, primenite neki novi pristup kada su u pitanju vaši romantični sastanci i rešite se bilo kakvih neralnih i starih očekivanja, a savršeni materijal za vezu potražite na nekim potpuno novim mestima, sa drugačijim ljudima. Možde se baš tu krije recept za uspeh!

pročitajte: Horoskopska amajlija: Saznajte ko je vaš čuvar

lepoticaizver.com

loading...