SMS koji samo očajnice šalju: Ove poruke ne šalji bivšem, ako želiš da ti se vrati

Raskidi prouzrokuju neku vrstu privremene neuračunljivosti. Obično nismo svesni nekih postupaka dok ne bude kasno. Neki SMS-ovi ti mogu izgledati potpuno bezazleno,  ali sa sobom nose prećutnu poruku koliko očajnički želiš da vratiš bivšeg u svoj život, da sa njim održiš kakav – takav kontakt. Uzdrži se od toga, jer će izazvati potpuno suprotan efekat od željenog.

Ako mu pošalješ neku od ovih poruka, pogazićeš svoje dostojanstvo i osećaćeš se još gore:

1. Ne daj mu do znanja koliko te raskid boli

Ako već moraš nešto da mu napišeš, nikada mu ne šalji poruku koja jasno pokazuje koliko ti je srce slomljeno. Ne samo da je velika verovatnoća da će tu poruku videti i svi njegovi dobri ortaci, već je sigurno da kod njega neće izazvati željeni emotivni odgovor.

reklame

Poruka tipa: “Ne shvatam zašto smo raskinuli. Mislila sam da smo jači…” i insistiranje na razlozima može da ga izazove da ti saspe u lice sve ono loše što misli o tebi i vašoj vezi, a prećutao je, ako te uopšte udostoji odgovora. Zar zaista želiš da doživiš tako nešto.

poruke

2. Ne šalji mu poruke u kojima se praviš kao da ti nije ništa

Svi znamo da to nije istina…

SMS KOJI OSVAJA: Pošalji mu samo jednu od ovih poruka i zavela si ga

Ako napišeš nešto tipa “Hej ti…”, ili “Šta ima?” – što tebi deluje potpuno nonšalantno i dovoljno kul, jasno je da pružaš ruke ka njemu i tražiš kontakt, i to ne zato što ti je samo dosadno…

Zar se zaista nadaš odgovoru na tako nešto? Ovo su poruke bez sadržaja koje će mu samo nahraniti sujetu činjenicom da misliš na njega, da si dovoljno opsednuta da ne možeš da izdržiš da mu ne pošalješ nešto… bilo šta. Time govoriš da ti je očajnički potrebno bilo šta  od njega.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.