SMEŠNA STRANA ZODIJAKA: Vaga je bipolarni poremećaj na delu, Vodolija želi da je stalno gola i pijana, Blizanac je šizofreničar kog svi vole

0
18659

Dnevna, mesečna, godišnja, ljubavna, poslovna i zdravstvena astrološka predviđanja su većinom okrenuta ozbiljnijoj strani života. Činjenica da je svaki znak specifičan ostavlja prostor i za onu drugu, smešniju stranu horoskopa. Pročitajte smešni horoskop i sigurno ćete se prepoznati u nekim stvarima, piše luftika.rs.

 

Ovan

Ovan ima različite obrve i uvek samozadovoljan izraz lica. Ovnovi retko kad kažu jedno, a urade drugo. Obično urade pogrešnu stvar i ne pričaju o njoj. Drže do svog mišljenja i ponosa i bilo da žive u palati ili u kartonskoj kutiji do kraja će života insistirati na tome da je upravo to ono čemu su težili čitav život.

Ovan se ne rađa kao beba, on direktno iz materice preskače u odraslu životnu dob, ali i dalje sve odluke donosi detinjasto. Lako se venčavaju, ali retko se razvode, a njihovi supružnici imaju sklonosti ka neobičnim nesrećama sa smrtnim ishodom ili velikim povredama. U biti nepogrešivi, ostavljaju božanski utisak, pri čemu se na kraju linije verovatno nalazi Vodolija kao Sotona lično. Ovan uvek teži rukovodećim pozicijama, sve i da je zaposlen kao čistač toaleta, formiraće radnu grupu na čijem će čelu biti on, naravno. Jer samo tako umeju da funkcionišu.

muskarac

Bik

Bikovi su definicija emocionalnog rolerkostera. U jednom trenutku srećni, a već u sledećem kilometrima ispod zemlje. Budući da je zemljani znak, Bik može uživati u pauzama između kupanja, doslovno se ređe tušira od ostalih znakova, jer mu je tako u prirodi.

Vole filmove sa srećnim krajem, ali nemaju nikakav problem da puknu na konobara jer im kasni kafa. Ili da viču na bilbord jer im se osoba na njemu ne sviđa. Bez ikakvog životnog iskustva, rade stručnu psihoanalizu svojim prijateljima i daju zamerke nepostojećim stvarima. Ovo može imati korene u tome da su tek drugi u redu, odmah iza Ovna. Svi Bikovi žele biti Bog. Međutim, Bog je Ovan. Vole sukob, jer ako je sve u redu, nešto onda nije sigurno. Agresivni su i nestrpljivi da bi stigli… Pa nigde, jer nemaju cilj, ali ih to opet ne sprečava da budu ekstremno nestrpljivi.


Blizanci

Nema ko ne voli Blizance, jer svi vole šizofreničare. Vole da misle da su pola Sokrat, pola Mikelanđelo, dok su u stvarnosti pre pola Džoker pola Betmen. Agresivni su i nepodnošljivi, vole kao ludi, često završe u drvetu. Agresivni i nepodnošljivi u stanju su čak i da se tuku sa decom oko poslednjeg parčeta torte. Koriste Vage kao vreću za udaranje i razbijanje stresa. Govore glasno da bi se čuli, što je prava šteta, jer uglavnom se samo sebi i obraćaju. Zapravo, Blizanci su ništa više do paranoidne Vodolije.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.