Situacije u kojima treba da ga ostaviš, iako ga voliš

Ljubav ponekad nije dovoljna…

Kako znati kada je vreme da odustanete od osobe i pritom ne pogrešiti u donošenju odluke? Koliko šansi treba da pružimo nekom nakon što odlučimo da mu kažemo ZBOGOM!

Kada se osećanja uključe u igru sve postaje mnogo lepše, ali i teže. Pretpostavimo da je tok vaše priče počeo ovako: Upoznali ste osobu koja vam se još na prvi pogled dopala, a i ostali znaci kao što su leptirići i klecanje kolena pokazuju da ste možda konačno pronašli svoju srodnu dušu.

reklame

Dnevni horoskop za 4. januar 2017

Komunikacija je odlična, razgovori traju satima, poljupci još duže, a seks je fenomenalan… On je osoba od poverenja, sa jasnom vizijom budućnosti, on je prosto osoba koju biste jednog dala ponosno zvali vašim suprugom.

Koliko god sve to delovalo kao iz bajke , kako prolaze dani, nedelje i meseci počinjete da primećujete male crvene zastave koje upozoravaju da treba da skinete ružičaste naočare. Iako um upozorava, srce uporno ignoriše i vraća ružičaste naočare na oči.

Međutim, vremenom počinjete da se osećate zapostavljeno i čudno i osećate da je samo vaša strana topla i da se samo vi trudite.

5 razloga zašto će vas ON ostaviti, iako je zaljubljen

Nekadašnji zaljubljeni osmeh je nestao, a iskre u očima su se ugasile i sada gledate sebe u ogledalu i kažete sebi: “Ja zaslužujem nekoga ko će da me voli i bude ponosan što je sa mnom.”

 …nastavak na sledećoj stranici…

loading...