Pevačica Selin Dion (48) iza sebe ostavlja vrlo intenzivnu godinu. Početkom godine zbog teške bolesti izgubila je ljubav svog života i menadžera Renea Anželila i brata Danijela Diona. Ali, uprkos privatnim tragedijama u pogledu karijere nizala je uspehe.

Zato je objavila video koji prikazuje rezime njene 2016. godine. U februaru je u Cezarevoj palati u Las Vegasu održala komemoraciju u čast suprugu. Ubrzo snima svoju verziju pesme “The Show Must Go On”, piše stil.

Na dodeli nagrada Bilbord izvodi je u prvom televizijskom nastupu od gubitka Renea, a nagradu za životno delo uručuje joj najstariji sin Rene-Šarl.

reklame

Tokom godine nastupala je u stalnoj rezidenciji u Las Vegasu, a nekoliko puta rasplakala se na  bini. Podršku u teškim trenucima pružali su joj obožavaoci i porodica. Dion je kazala da je smrt supruga deci objasnila kroz animirani film “Up”.

Na leto se posvetila modi, pa je tako osvežila način odevanja i snimila editorijal za pariski Vogue. U avgustu je izdala 26. studijski album “Encore un soir” te krajem godine rasprodala mini turneju po Kanadi.

Na događaju Adisq Gala u Kvebeku 30. oktobra primila je počasnu nagradu Feliks za preminulog supruga i nastupila sa hitom “My Heart Will Go On”. Ovacije pevačici pružila je cela dvorana.

https://youtu.be/RTAaJwYUEtg

 

“Rene nije bio samo veliki vizionar muzičke industrije u Kvebeku, već najveći obožavalac muzičkih umetnika koji je ikada postojao. Imao je neizmerno poštovanje prema osobama s tom strašću”, poručila je u govoru. Istog meseca pevačica je proslavila hiljaditi nastup u Cezarevoj palati u Las Vegasu.

Retrospektivni video završila je citatom:

“Moj glas ne čuje se bez tebe. Ostvario si mi snove iz detinjstva. Nadam se da sam te inspirisala da i ti ostvariš svoje.”

Selin je upoznala Renea kad je imala 12 godina, a vezu su započeli 10 godina kasnije. Zajedno su imali tri sina, Renea-Šarla i blizance Nelsona i Edija.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.