Seksualni horoskop
Seksualni horoskop

Seksualni horoskop: Poprilično duhovit horoskop o ponašanju žena tokom vođenja ljubavi pisali su muškarci. Ima li istine u tome ili ne, procenite sami.

 

Ukoliko se i ne prepoznate u opisima, ova simpatična astro procena će vas definitivno zabaviti.

Ovan

reklame

Žena u znaku Ovna drska je i direktno provocira. Nemojte da joj dopustite da vodi igru. Bezobrazno je svlačite pogledom, zgrabite je i bacite na krevet. Seks mora da bude pun eksplozije i strasti, ali nemojte da preterujete, jer žene Ovnovi ne vole ekperimente i egzibicionizam. I zapamtite da ne vole da seks traje dugo, jer su po prirodi vrlo nestrpljive. Čim se zadovolji, ona ustaje iz kreveta. Žena Ovan definitivno ima “najkraći fitilj” i najbrže se oblači.

Seksualni horoskop
Seksualni horoskop

Bik

Dame rođene u znaku Bika po prirodi su vrlo senzibilne, pa morate biti nežni i strpljivi dok ih osvajate. Gledajte ih zaneseno i nemojte prenagljivati u pokušaju da je odvete u krevet, a svoje strpljenje posle joj naplatite u postelji. Da bi se sve sigurno završilo seksom, pozovite je na romantičnu večeru. Ako idete kod nje, ne pojavljute se na vratima bez buketa cveća i boce skupocenog vina. Morate da je pripremite za seks jer kod nje nema ništa na brzaka. Mora znati red – ona voli zavođenje i predigru. Poslije seksa, još dugo će se privijati uz vas.

Blizanci

Sa ženom u znaku Blizanca ljubav možete da vodite preko telefona, u autu, pa čak i dok pričate. Kod nje ne pale skupoceni pokloni, za nju morate da imate dobru priču. Zapamtite: biće s vama dok god ste joj zanimljivi. Dakle, počnite razgovor koji će probuditi njenu znatiželju, pa ako primetite da upija svaku vašu reč, brzo pređite na golicave i erotske priče. Kad primetite da joj se oči zasjaje, otvoreno joj uputite poziv za seks. Upozorenje: može se lako desiti da posle seksa potpuno izgubi interes. Otići će brzo, kao da se ništa nije dogodilo.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.