loženje muškarca
loženje muškarca

Najbolje loženje muškarca svih vremena: Muškarce ne ubuđuju samo očigledne stvari, ove sitnice umeju još više da ih dovedu do ludila…

Jedna od najvećih zabluda koje ste čuli jeste da momke uzbuđuju samo vaši najbolji goli delovi tela i sve što je povezano sa seksom! Upravo ovog trenutka razbijamo taj mit i pokazujemo vam koje to neočekivane (ali zaista neočekivane) sitnice će vašeg dragog toliko napaliti da neće znati šta ga je snašlo. Upozorenje: neke činjenice će vam biti zaista apsurdne!

Određena pesma

Razmišljajte o tome ovako: Svako ima neku određenu melodiju koja mu je okidač za seks. Zašto bi momci bili izuzetak od toga?

NE PROPUSTITE: Šta njega užasno pali: Sitnice zbog kojih muškarci totalno polude

Određeni parfem

reklame

Retko šta nam se toliko ureže u mozak kao nečiji miris ili parfem, pa nam uopšte nije čudno zašto će ih određene mirisne note uzbuditi.

loženje muškarca
loženje muškarca

Kada vidi svoj odraz u ogledalu

Dobro ste pročitali! N vaš odraz u ogledalu, već baš svoj! Naime, ako se muškarac dok je go ugleda u ogledalu i zaključi da je u dobroj formi, velika je verovatnoća da će poželeti da nastavi trening, ali sa vama.

Crvena boja

Brojna istraživanja pokazala su da crvena boja pokreće seksualnu želju I to posebno kod muškaraca. Dakle, ako želite nekog da oduševite, umesto crne, radije obucite seksi crvenu haljinu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...