Šapni mu ovo na uvo i poludeće momentalno
Šapni mu ovo na uvo i poludeće momentalno

Šapni mu ovo na uvo i poludeće momentalno: Jednom rečenicom unapredite vaš seksualni život i postanite muška opsesija.

Želim te odmah, ovo su tri magične reči zbog kojih će vas muškarac obožavati u svakoj situaciji. Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer dok izlazite iz bioskopa još je opasnija – podivljaće čim je čuje.

“Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kada ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja”, tvrdi Stefen Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu.

reklame

“Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti”, kaže Džonson.

Šapni mu ovo na uvo i poludeće momentalno
Šapni mu ovo na uvo i poludeće momentalno

Ono što je još jedna pozitivna stvar ove proste rečenice jeste mogućnost njenog višestrukog tumačenja, što jačem polu ostavlja prostor za živahne fantazije o sirovoj i spontanoj igri koja sledi. Poenta je u tome da rečenicu upotrebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu.

“Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gde niste sami, onda je ona besmislena”, navodi Sandi Alison, seksualna terapeutkinja dodajući da muškarci obožavaju dominantne devojke.

TRENUTAK KOJI MENJA SVE: Kad žena stisne petlju i reši da ode

“Nije to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego takva situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava. Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti”, kaže Alison.

Sandi dodaje da morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još tražena i cenjena roba.

cure.ba

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.