Nošenje čarapa u seksu povećava želju mnogo
Nošenje čarapa u seksu povećava želju mnogo

Nošenje čarapa u seksu povećava želju mnogo: Britansko istraživanje je pokazalo da je čak 40 odsto ljudi nezadovoljno svojim seksualnim životom, a jedan od razloga je slab libido. Ako želite da zagrejete stvari u spavaćoj sobi, možete isprobati nekoliko trikova, od kojih pojedini zvuče smešno ali stručnjaci napominju da zaista deluju.

 

Čarape

Verovali ili ne, žene koje u krevetu nose čarape, imaju veće šanse da dožive orgazam. Istraživači sa holandskog univerziteta sproveli su studiju u kojoj su zamolili žene da obuku čarape tokom sledećeg seksa. Čak 80 odsto njih je izjavilo da su doživele orgazam, u odnosu na 50 odsto u istoj situaciji bez čarapa.

Nošenje čarapa u seksu povećava želju mnogo
Nošenje čarapa u seksu povećava želju mnogo

TV u spavaćoj sobi

reklame

Ne, nikako. Parovi koji imaju TV u spavaćoj sobi imaju upola manje seksualnih aktivnosti od drugih parova. Gledanje televizije pokazalo se kao najveći ubica strasti.

Kapi za nos

Zapušen nos može ozbiljno da utiče na vaš nastup u spavaćoj sobi. Istraživanje švedskih naučnika je pokazalo da muškarci sa slabijim čulom mirisa imaju manje partnerki od onih kojima je njuh oštriji. Ako vam je nos zapušen, ne možete da osetite miris znoja svog partnera i njegove feromone, koji igraju ulogu tokom seksa. Zato pre nego što legnete, upotrebite kapi za nos.

Uredna soba

I sami sigurno znate koliko je ambijent važan za dobar seks. Ako dovedete partnera u neurednu sobu, budite sigurni da će nivo njegove želje za vama momentalno opasti.

– Žene su osetljive na detalje i često obraćaju pažnju i na stvari koje nemaju direktne veze sa seksom – kaže Debi Herbenik, autorka “Ženskog priručnika za seksualno zadovoljstvo”.

I: H: / blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.