Nedeljni horoskop od 16. do 23. decembra 2019
Nedeljni horoskop od 16. do 23. decembra 2019

Nedeljni horoskop od 16. do 23. decembra 2019 godine: Bik opušten, Devica u porodičnoj harmoniji, Škorpija prepuna energije, Ribe čekaju tajni ljubavni susreti…

OVAN

Puni ste entuzijazma,pokretljivi, otvoreni prema pustolovinama i skloni ekstravaganciji. Prati vas sreća u karijeri, svemu što preduzimate, ali ste svesni da treba ulagati u dugoročne ciljeve.

Većina planeta deluje na vaše polje statusa, tako da lako ostvarujete ambicije. Mars je u povoljnom aspektu sa Saturnom što ima dobar uticaj na organizaciju poslova.

reklame

Posebno kada je reč o veleprodaji, tehnici, industriji, proizvodnji ali i obrazovanju. Vikend možete iskoristiti za dobar provod sa prijateljima i emotivnim partnerom. U top formi ste.

Ne propustite: Horoskop za mesec januar 2020 godine: Pročitajte šta vam donosi horoskop za prvi mesec u godini

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak od četvrtka. Delovaće na karijeru, status, poslovnu saradnju. Bićete opušteniji, više ćete uživati u aktivnostima i lakše dolaziti do cilja.

Aspekt je izuzetno povoljan za žene, sve koji plivaju u umetničkim vodama, koji su kreativni, stvaralački nastrojeni. Uspeh u društvenim delatnostima, pravnim poslovima, diplomatiji.

Plenićete šarmom, privlačiti nesvakidašnjim magnetizmom i na taj način širiti poslovni uticaj. Sloboda i nezavisnost će biti imperativ ako ste bez emotivnog partnera. Ljubav kroz prijateljstvo. Slabija cirkulacija.

Nedeljni horoskop od 16. do 23. decembra 2019
Nedeljni horoskop od 16. do 23. decembra 2019

BLIZANCI

Ove nedelje obratite pažnju na komunikaciju zbog izazovnog aspekta Merkura sa Neptunom. Izbegavajte finansijske špekulacije, potpisivanje ugovora, sve što je rizično, sumnjivo, neprovereno i novo.

Oprez je neophodan u poveravanju tajni, primanju i davanju informacija, izjašnjavanju oko delikatnih tema. Ne dozvolite da vas drugi uvlače u projekte za koje niste dovoljno spremni ili kvalifikovani.

Biće prilike za putovanje u dvoje tokom vikenda. Neki će radije flertovati ili se provoditi sa prijateljima. Sklonost alergijama i infekcijama.

Ne propustite: HOROSKOP NAJDETALJNIJE O LJUBAVI U 2020. GODINI

RAK

Iako ste prilično dobro organizovani na radnom mestu, ovih dana budite na oprezu. Posebno ako ste poslovno vezani za inostranstvo, putovanja, transport.

Proveravajte dokumenta, papirologiju, knjigovodstvo, račune, ako se bavite privatnim biznisom i uslužnim delatnostima. Nisu isključene provere, sudski pretresi u vezi rada. Neki će se usmeriti na poboljšanje kvalifikacija i rešavanje svakodnevnih problema.

Prilično ste strastveni i raspoloženi za eksperimentisanje ako ste već duže sami. Biće prilike za nova upoznavanja krajem nedelje. Umor.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...