ne govorite ženi tokom seksa

Ove stvari iz prošlosti vaš partner ne sme nikad da sazna: Da li ste varali bivše momke i sa koliko njih ste spavali samo su neke od stvari za koje seksolog Trejsi Koks kaže da nikada ne smete otkriti novom partneru. Pričanje o stvarima iz prošlosti obavezan je deo upoznavanja i zbližavanja sa partnerom, ali ovih 7 stvari on nikada ne sme saznati!

 

1) KOLIKO JE DOBAR BIO VAŠ BIVŠI

reklame

Najlogičnije bi bilo da nikome ne pada na pamet da ovo izgovori ali, uvek ima izuzetaka. Naime, veliki broj žena, misleći da je to potpuno bezazleno, u razgovoru pomene: „Ah, kako mi se dopada način na koji mi ljubiš vrat, moj bivši je voleo isto to da radi“. Šteta je već učinjena. Vaš partner vas nikada više neće ljubiti na taj način jer zna da će vas to samo podsetiti na bivšeg.

2) KOLIKO STE BILI DOBRI SA DRUGIM MOMCIMA

„Kada sam bila mlađa, imala sam dečka sa kojim sam imala nenormalan seks na svim mogućim mestima. Jednom smo uradili to 10 puta u jednom danu!“  Vaša namera bila je da on pomisli koliko ste dobra riba bili nekada, a ono o čemu on stvarno razmišlja je: “Zašto mi ona ovo govori? Da li nemamo dovoljno seksa, da li sam ja dovoljno dobar?“ Jako loš potez.

fatalne žene

3) DAVANJE TAČNIH BROJKI

Jedna studija vršena na 2500 odraslih pokazala je koji je poželjan broj partnera prema mišljenju žena i muškaraca. Savršen broj za muškarce iz ženske perspektive je 11, a za žene je 10, a evo šta su rekli muškarci. Idealan broj partnera po njihovom mišljenju za žene je 5, a za muškarce čak 32!
Čak I ako vaš partner nije seksista, odavanje tačnog broja partnera neće vam doneti ništa dobro. Brojevi ne znače ništa bez objašnjenja situacije, a verujte, niko ne želi da zna sve detalje.

žene

4) ČESTO HVALJENJE BIVŠEG

Jedan komentar o tome kako je vaš bivši odličan u nečemu sasvim je dovoljan. Sve više od toga nateraće vašeg partnera da pomisli da sabotirate vašu vezu. Da li stvarno to radite?

Šta frajeri zaista misle o ženama s tetovažama

5) HVALISANJE U CILJU PRAVLJENJA PARTNERA LJUBOMORNIM

S vremena na vreme, kada niste sigurni da li mu se i dalje jako dopadate, ubacite poneki komentar o tome kako su vas u prošlosti saletali muškarci, misleći da će ga to podsetiti koliko ste seksi i fenomenalni. Istina je da ćete postići potpuno suprotno. Većina muškaraca provaliće šta ste time želeli da postignete i pomisliće da ste nesigurni u sebe.

10 razloga da se smuvate s cicom koja voli da čita knjige!

6) POMINJANJE VELIČINE

“Morao je da naruči specijalne kondome” je jedna jako loša rečenica. Ako ste to rekli zbog veličine, pomisliće kako je njegov polni organ previše mali, a ako ste to pomenuli iz suprotnih razloga, pitaće se u sebi: “Koliko mali?”, ali to neće izgovoriti zbog ponosa. Bilo kako bilo, ovo će izazvati paranoju kod partnera, pa je bolje da takve stvari ne spominjete.

2--zena

7) „NIKADA RANIJE NISAM IMALA PROBLEM DA DOŽIVIM ORGAZAM“

Možda ste ovo izgovorili iz lične potrebe da utešite sebe ali vaš partner neće to shvatiti na taj način. On će pomisliti: „Užasan sam u krevetu!“

Mnogi parovi ne mogu odmah da se seksualno usklade i to nije ništa strašno, a najbolje što možete da uradite je da razgovorom saznate šta je to što uzbuđuje vašeg partnera.

 

I.K/dailymail.co.uk/zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.