Kad je u pitanju interesovanje muškarca, većini je žena sasvim jasno kad je on zainteresovan na fizičkom i seksualnom nivou… Mnogo je teže odgonetnuti je li zainteresovan za nešto više, a ovo su znakovi da definitivno jeste:

Želi da pravi planove

Muškarci koji žele samo seks beže od bilo kakvog planiranja, što je sasvim normalno jer za seks ne treba puno planova. Frajer koji želi nešto ozbiljnije biće srećan što želiš planove s njim i rado će učestvovati u njihovoj izradi.

Reaguje brzo

Kad mu se javiš, brzo odgovara i nikad te ne pušta da čekaš njegov odgovor kao što to rade muškarci koji samo žele da se igraju s tobom. Oni koji žele samo seks uživaju u saznanju da ih čekaš, ovi ozbiljni znaju da se tako ne tretira žena.

reklame

Želi da te upozna s prijateljima

Oni su važan deo njegovog života, a tebi će pokazati da ima ozbiljne planove s tobom upravo tako što će te upoznati s njima.

Obraća pažnju

Stvari koje su ti važne postaju važne i njemu jer zna da mu nisi samo kratkoročno rešenje. Frajer koji misli da ostane u tvojoj blizini potrudiće se da sazna što više stvari o tebi.

Vidiš mu u očima

Kad je pogled u pitanju, muškarci se dele na dvije vrste – one kojima iz očiju viri seks i one kojima iz očiju viri ljubav. Nijedan od ovih pogleda se ne može odglumiti ni sakriti, na tebi je samo da se dobro zagledaš u njegove oči.

index.hr

loading...