Društvene mreže su idealan način ukoliko želite da saznate šta vaš bivši trenutno radi, kakav mu je status veze, da li se možda preselio…

Ponovno povezivanje sa bivšim dragim može biti zabavno i ko zna, možda je to šansa za obnovu veze. Ipak, morate biti spremne na rizik i na ono što ćete možda zateći na njegovom profilu, piše Cosmopolitan.

Prednosti i mane koje će vam uhođenje bivšeg doneti:

1. Sasvim je normalno što želite da znate nešto o njemu

reklame

Ovo nije uhođenje, iako bi njemu možda tako izgledalo. Vi niste nikakav prestupnik, već samo želite da znate gde je i šta radi i da li možda ima novu devojku. Žene su od davnina bile radoznalije od muškaraca, a društvene mreže im samo olakšavaju stvar.

2. Ipak morate imati određene motive zašto to radite

Jedna stvar je ako na ovaj način želite da zadovoljite svoju radoznalost, a sasvim druga ako to radite kada ste usamljeni, tužni, željni pažnje… U takvom stanju nemojte ni da ga tražite, to nije najbolja opcija koju imate, iako se možda vama čini da jeste.

3. Možda možete dobiti drugu šansu za ljubav

Bitan je tajming i njegov trenutni status. Ako je on slobodan i ako se kockice poklope, velika je šansa da obnovite svoju ljubav. Pomirenje može biti još slađe, nego što vam je veza bila.

4. Čak i ako ste singl, dobro razmislite pre nego što pokušate da mu uđete u trag

Ako osećate da ste spremni za vezu, ako ste nešto naučili iz prethodne i drugačije razmišljate, možete probuditi stari plamen kod njega. Ipak, ako stvari ne stoje tako, možete izazvati kontraefekat ili čak sažaljenje, a to sigurno ne želite.

5. Način da se iskupite

U ljubavi je tako, uvek jedna strana biva više povređena od druge. Ukoliko je ta strana vaš bivši, budite oprezni u ovom slučaju. Takve stvari se ne rade preko društvenih mreža i poruka. Vi možete provući kroz prepisku da vam je žao zbog nečega iz prošlosti, ko zna možda to odvede ka kompleksnijem razgovoru u četiri oka.

6. Budite realni

Vaša veza se sigurno nije završila bez razloga. Realno sagledajte situaciju i zapitajte se, ima li smisla truditi se na ovaj način, ako ni jedno ni drugo nije promenilo određene stvari kod sebe, što je možda i bio povod raskida.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.