Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019. godine
Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019. godine

Pun Mesec u Vagi 31. marta 2018: Ovaj drugi pun Mesec u martu mesecu se zove još i plavi Mesec.

Moguće je da sve što smo na neki način sputavali i čuvali u sebi baš sada ispadne problem, neki vid blokade. Savetuje se da što je više moguće da sada održite harmoniju i mir. Posebno će biti izloženi ovom punom Mesecu Rak, Jarac, Ovan i Vaga. Dok se borite za svoje mišljenje ipak bi bilo dobro da prihvatite činjenice. Sada nije vreme da se svađate i isterujete pravdu jer tim postupcima stvarate samo neprijatelje. Mnogi znaci će biti nekako staloženi i pomirljiviji a posebno Strelčevi, Lavovi, Blizanci i Vodolije.

Za vreme punog Meseca i Venera menja znak tako što iz ratobornog Ovna ulazi u svoje sedište Bika što će mnogima dati istrajnost, stabilnost, želju da uživaju u luksuzu, privlačnost će biti izražena za suprotni pol, razmišljanje i planiranje o materijalnim stvarima, lepo oblačenje, uživanje u hrani i svemu što je iz simbolike Venere i Bika, piše astrolog Željka Knežević. Ipak se treba čuvati od taštine i preteranih uživanja u svemu. Kako je Vaga polje partnera, u poslu i ljubavi budite oprezni da ne upadate u svađe i prepirke.

EVO ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI OD OVOG PUNOG MESECA 

OVAN

reklame

Vi možete osetiti nedostatak energije i neki period što je bio početkom meseca sada opet može da se ispolji u vidu zastoja. Pun Mesec pada u vašu kuću partnera u ljubavi i na poslu pa tu treba obratiti pažnju. Ne donosite odluke jer je i Merkur retrogradan. Nije baš pozitivan dan, sutra je novi dan…

Pun Mesec u Vagi 31. marta 2018

BIK

Vi sada možete biti popularni u svom okruženju i osobama koje volite posvećujete više pažnje. Vaša vladarka Venera baš danas ulazi u vaš znak pa će vam dati sva čulna uživanja i materijalne naklonosti. Uz Jupiter se pojačava vaša sreća, kreativnost i ljudi cene vaše pozitivne osobine. Mnoge pozitivne stvari se pokreću kod vas.

BLIZANCI

Vi sada definitivno sa punim Mesecom u Vagi pokrećete misli šta da radite i mislite da biste bili srećni . Ipak se možete opustiti jer će ovaj vikend biti miran i harmoničan. Mnogi Blizanci će dobiti neku lepu mogućnost kao dar od Boga. Može se rešiti nešto što je privremeno rešenje za veliki problem.

loading...