Pun Mesec u Devici 19. februara 2019: Bik i Škorpija imaju dosta dobre mogućnosti, a Devica i Ribe veliku šansu da dovedu sve u red

0
2724

LAV

Intuicija će vam biti posebno naglašena pa je iskoristite. Mnogi Lavovi sada mogu da podignu kredit, ako duguju da vrate dug ili da pokrenu posao sa nekretninama. Vi imate podršku i srećne okolnosti sa Jupiterom iz Strelca pa možete imati dosta uspeha. Za ovaj pun Mesec kroz snove možete dobiti poruku pa obratite pažnju šta sanjate. Pojedini Lavovi mogu imati problema u ljubavi. Sve što vam pravi velike troškove treba odbaciti i rešiti se tih stvari na neki način.

Pun Mesec u Devici 19. februara 2019

DEVICA

Sada vi sa ovim punim Mesecom možete očekivati neočekivano, čak i promenu nekih stavova. Vama je dosta teško sa Jupiterom iz Strelca, jer vam treba dosta truda i mnogo potrošene energije da bi postigli cilj koji ste sebi postavili. Slobodne Device mogu da razmišljaju o interesantnoj prilici koju joj nebo šalje. Svakako bi bilo dobro da tu ponudu prihvatite i da ne tražite sve u detalje da se uklopi.

Pročitajte i  Retrogradni Merkur od 7. jula do 1. avgusta 2019: Sve što odlazi ispratite u miru jer vam verovatno više ne služi

VAGA

Vi možete imati dosta dobre okolnosti kada je posao u pitanju, dok vas preispitivanje pojedinih vrednosti može dovesti do uspeha na poslu. Pun Mesec se vama dešava u vašem dvanaestom polju. Ako se dese ili pojave neke hronične ili zdravstvene tegobe bilo bi najbolje da se obratite lekaru ili nekom homeopatskom isceljitelju. Emotivno ste u dobrom raspoloženju gde možete privući partnera sa svojim libidom.

ŠKORPIJA

Vama se mogu dešavati vrlo čudne stvari dok vam se intuicija graniči sa vidovitošću. Takođe, mnoge srećne okolnosti vas mogu pratiti. Kada su partneri u pitanju, baš u komšiluku možete upoznati osobu koja vam se sviđa. Mnoge Škorpije sada mogu doći do veće svote novca ili nečega što njima pripada. Svakojake povoljnosti možete imati od ovog punog Meseca.