Pun Mesec u Devici 19. februara 2019: Bik i Škorpija imaju dosta dobre mogućnosti, a Devica i Ribe veliku šansu da dovedu sve u red

0
2725

STRELAC

Vama nikako ne ide na ruku ovaj pun Mesec, jer se možete osećati skroz bespomoćno i nekako dezorijentisano. Ipak, veliku sreću i naklonost imate od Jupitera u vašem znaku pa će sve proći sa zaštitom. Mnogi Strelčevi imaju Neptuna nepovoljno položenog prema svom znaku i planetama u Strelcu, što vam dodatno daje nejasne situacije i razne obmane.

Pun Mesec u Devici 19. februara 2019

JARAC

Mnogi Jarčevi za vreme punog Meseca mogu očekivati dobre vesti, dok pojedini mogu lansirati u svom poslu nešto novo ili da pokrenu sopstveni posao. Vanredni novčani dobitak može mnoge Jarčeve obradovati, a posebno ako treba neki dug da vrate. Odličan je period da privučete sa vašim projektom investitore ili da radite nešto sa nekretninama. Moguće su ljubavne afere, a kod pojedinih i razlaz sa partnerom.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019: Lep period za Škorpiju, Riba strastvena, Rak zaljubljen do ušiju

VODOLIJA

Vi sa ovim punim Mesecom prosto blistate i imate jaku psihofizičku kondiciju. Čak i hronični bolesnici se sada mogu osećati mnogo bolje. Sada je vreme da se opustite i uživate posle stresnog perioda koji je iza vas. Mars je u Biku pa može da vam pojača vaše tvrdoglavo ponašanje. Jako je bitno da obratite pažnju na snove koji mogu biti proročki oko 18. i 19. februara.


RIBE

Vi možete sa ovim punim Mesecom da ostvarite vaše ljubavne snove. Nikako se ne preporučuje preterivanje u bilo čemu. Sve Ribe koje su u potrazi da pronađu ljubav će je sada pronaći pa se opustite i uživajte. Pojedine Ribe imaju jaku podršku planeta koje prosto deluju na njih kao čarolija koja se spustila da ispuni vaše potajne želje.