Foto: mysticalraven.com

Čini li vam se ponekad da, koliko god se trudili, neke stvari ne idu kako treba? Moguće je da se radi o karmi zaostaloj iz prošlog života na kojoj treba da poradite i završite tu priču

Ne razmišljajte previše, izaberite kristalnu zvezdu intuitivno – onu koja vas je odmah privukla. Vaš izbor otkriće vam nerešenu karmu iz prošloga života. To može biti vezano za bilo koji deo vašeg života i vaših interesa, pokušaja, čežnji, strahova…

Kada shvatite o čemu se radi, postaće vam jasnije zašto ste oko nekih stvari morali puno da se trude, a rezultata nije bilo. Sada, u ovom životu, imate priliku da to ispravite, prenosi portal mysticalraven.com.

reklame

Koja kristalna zvezda vas privlači?

Foto: mysticalraven.com

1. Otpuštanje i odlazak iz nezdravih odnosa

U prošlom životu ste većinu vremena provodili sami, izolovani i osećali ste se napušteno od svih. To je razlog zašto su vam u ovom životu odnosi jako važni i učinićete sve kako do raspada tih odnosa ne bi došlo – to može biti povezanost s porodicom, prijateljima ili kolegama na poslu, ali i romantična veza s nekime.

Vi vidite samo dobro u nekome, a ne i ono loše, odnosno vidite samo ono što želite bez obzira na realnost i koliko je možda ta veza toksična. Kada vam se to i dogodi, vi se i dalje borite za taj odnos duže nego što je potrebno i zdravo.

Sve to je rezultat vašeg straha od samoće ili straha da nećete dobiti odobravanje drugih. Morali biste da naučite kako da prepoznate znakove upozorenja koji će vas u budućnosti spasiti od bola, slomljenog srca i razočaranja.

rezultati testa na sledećoj strani

loading...