USNE

Ravne usne s vrhovima prema dolje znak su pesimista

Uvek očekuje najgore. Jedna od velikih prednosti ako imate takvu osobu uz sebe je da vas može upozoriti na sve probleme koje možete očekivati, jer je to obično prvo čime se bavi. Ako započinjete projekat i želite proceniti rizike, porazgovarajte s takvom osobom jer će vam saveti biti vrlo korisni.

Ravne usne s vrhovima prema gore otkrivaju optimiste

Uvek očekuje dobre stvari. Takva će vas osoba dobro motivisati i dati pozitivnu energiju ako krećete u realizaciju nekog projekta. Međuti, pazite da ne podlegnete euforiji, jer takve osobe mogu zanemariti probleme i opasnosti.

Ravna linija usana odaju uravnoteženost

reklame

Ta osoba ima uravnotežen pristup i pogled na buduće događaje. Može biti optimistična i dobar motivator ako veruje da su uslovi dobri i pesimistična ako joj stvari izgledaju loše i vidi neke moguće probleme. Ta osoba vam može dati vrlo uravnoteženo mišljenje o budućem projektu, s obzirom na to da obično uspe prepoznati i dobro vrednovati sve važne informacije.

Velike usne – pričljivci

Voli mnogo da govore, pa je vrlo korisna osoba u velikim grupama koje treba zabaviti. Međutim, ako ljudi oko nje ne slušaju pažljivo, to bi takvu osobu moglo naljutiti i dovesti do toga da rečenice koje izgovara budu prepune ogorčenja. Kad vam je potrebna uputstva o tome kako da pronađete neku ulicu, birajte na ulici ljude sa punim usnama.

Male usne imaju ćutljivci

Nastoji da zadrže svoj privatni život daleko od drugih i vešto krije svoje emocije i osećaje. Toj osobi možete poveriti tajnu jer će je čuvati.

Tanke usne su znak opreza

Osoba sa tankim usnama može biti vrlo oprezna i obično ne voli avanture i nepredviđene situacije.

loading...