PROČITAJTE LJUDE

OBRVE

Ravne obrve znak su logike

Kad su obrve poput ravne linije, reč je o čoveku koji se oslanja na logiku. Ako želite da ga uverite u nešto, pali samo logika i dokazi, ne pokušavajte udarati na emocije. Najbolje ćete ga uveriti u nešto s papirom i olovkom u ruci. Kad on uverava, ponudiće vam sve nedostatke i prednosti vezano uz odluku koju treba doneti.

Povezane obrve otkrivaju nonstop mislioca

reklame

Takva osoba se ne može opustiti, uvek razmišlja, procenjuje ljude i situacije oko sebe. Vrlo je verovatno da ne može da spava kada se približavaju veliki događaji u njenom životu, jer glava radi sto na sat. Ako ste taj tip, pronađite način na koji ćete se opustiti da vam ne nastrada zdravlje.

Kose obrve odaju kontrolore

Budite pažljivi s takvom osobom, jer oni uvek žele kontrolu i vlast. Pogledajte fotografije bivših predsednika, iznenadićete se koliko njih ima obrve u znaku obrnutog slova “V”. Ti ljudi obično se žestoko bore za vlast i visok status te radna mesta. Ako želite da uspe, pokušajte zapamtiti njegovo ime na prvom sastanku. Uživaće u situacijama u kojima se čini da sve zavisi o njemu.

Tanke obrve imaju emotivci

Vrlo tanke obrve mogu ukazivati da je reč o osobi koja je preterano osetljiva, pogotovo ako on ima delikatne crte lica, kao što su male oči, nos ili usta. Kad se radi o toj osobi, posvetite dodatnu pažnju da ga ne povredite jer su vrlo osetljiviji na spoljne nadražaje drugih ljudi. Pažljivo sa kritičnim primedbama.

Zaobljene obrve nose prijateljski tipovi

Osoba sa zaobljenim obrvama (ponekad se nazivaju krug) je prijateljski nastrojena po prirodi, slično kao i osobe sa okruglim licem, okruglim obrazima i bradom. Ova će vas osoba najbolje razumeti ako se u objašnjavanju koristite primerima i metaforom, pogotovo ako koristite primere u kojima se sama mora staviti u poziciju onoga o kome govorite.

loading...