FEJSBUK CHAT

OVAN

Za vas je seks bitna stvar u životu. Volite direktan seks i veoma ste strastveni. Vaša impulsivnost koja prelazi u naglost može izludeti partnera. Ponekad vam je teško da se u seksualnom činu uzdržite, pa možete postati i nasilni. Ako vašem partneru to, kojim slučajem odgovara, doživeće pored vas neslućeno seksualno zadovoljstvo.

Vi ste u seksu spontani i ne trpite sputavanje. Vaš partner može biti potpuno otvoren prema vama i do kraja vam otkriti svoje male tajne. Vi ga stimulišete da vam kaže šta želi i ne ocekujete da se stidi. Tokom seksualnog cina Vi ste najglasniji medu svim znakovima zodijaka. Vaše erogene zone su lice i glava. Obožavate da Vam partner gricka uši i u stanju ste da doživite orgazam u toku dobre ljubavne predigre. Maksimalno ste potentni i najviše seksualne energije emitujete kasno noću i rano ujutru. U stanju ste da odvojite ljubav od seksa, ali od partnera obavezno očekujete da vam je posvećen i dušom i telom. Tražite od njega ponašanje koje ugada vašoj taštini. Volite da vas partner obožava.
Za vas ljubavna predigra predstavlja gubljenje vremena. Odmah direktno prelazite na stvar. Zbog toga imate problema da zadovoljite u seksu “mekše” znake, kao što su Devica ili Ribe, kojima je potrebna odgovarajuća predigra da bi mogli da dožive orgazam. Ovnovi su u stanju da doživljavaju serijske orgazme. U slučaju takmičenja iz te oblasti, malo ko bi im mogao oduzeti primat.

reklame

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.