Brzo opraštaju

Njihovo srce je veliko i otvoreno, ali nemojte ih uzimati milo za drago.

Neće dva puta razmišljati o tome da prekinu komunikaciju s vama ako prema njima postupite loše. Ali, brzo opraštaju i to je njihova veličina.

Darežljivi su

reklame

Ribe krasi neograničena velikodušnost, nemaju ni trunku sebičnosti u sebi i sve će da učine za svoje prijatelje. Uživaju da obraduju svoje prijatelje poklonima koje su posebno izabrali za njih.

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA mart 2020

Inspirativni

Veoma su kreativni i maštoviti. Uz toliko kreativne energije, razgovor s Ribama otvoriće vrata vašoj percepciji kao nikad do sad.

Pravi su sanjari, pa se često čini kao da su zarobljene između stvarnosti i fantazije.

Nemaju predrasude

Ribe su sposobne da vide vas kakvi zaista jeste, te će vaše prijateljstvo biti prepuno saosećanja. Nisu sklone predrasudama već svoje bližnje puštaju da zasjaju u najboljem svetlu.

Romantični su

Pripadnici ovog znaka su romantični, iako nisu uvek skloni da to priznaju. Ne morate biti u vezi s Ribama kako biste iskoristili blagodeti njihovog romantičnog duha jer ga oni rado dele sa svim svojim bližnjima.

Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Objedinjuju karakteristike svih znakova

Riba su bezgranične prirode što znači da duboko u sebi ili sasvim blizu površine obuhvataju kvalitete svih znakova zodijaka. Upravo to ih čini specifičnim i prema mišljenju mnogih čudesnim.

loading...