1. Nezrele šalabajzere – ovo može i da se oženi nekad ali samo zato što su mu se svi drugovi oženili, pa više nema s kim zore da dočekuje. To ne znači da će promijeniti stil i način života, već da će se oženiti samo da i to obavi pa će nastaviti po starom. Ako vam ne smeta da pod brakom podrazumevate jednu osobu, tj. da prihvatite samački život udvoje, a posle rođenja deteta titulu samohrane majke u braku, evo mušterije za poželeti.

2. Mamine sinove – on će da se ženi tek kad njegovoj majci ponestane snage da pere, čisti, pegla, kuva, mazi, pazi pa ga ona natera da dovede kući drugo dežurno magare. Moraćete prihvatiti da nikada, ama nikada, nećete ispeglati košulju kao njegova majka, da nikada neće kuvati kao njegova majka, da će sa romantičnog ručka udvoje nositi ostatak hrane majci, da neće moći da se vidi sa vama jer majka ima neke planove. Ako vam ne smeta život utroje gde ste vi uvek žrtva, on je odličan pacijent za brak.

Pitanja koja muče većinu žena koje su prevalile tridesetu a same su: Kako naći iole podesnu mušku osobu za izabranika i kako postići da ti dete ne krene u osnovnu školu, a ti u penziju istovremeno?
Pitanja koja muče većinu žena koje su prevalile tridesetu a same su: Kako naći iole podesnu mušku osobu za izabranika i kako postići da ti dete ne krene u osnovnu školu, a ti u penziju istovremeno?
reklame

3. Narcisoidne egocentrike – oni su se čuvali za pravu, trideset, četrdeset pa i više godina. Pod “čuvali” podrazumevam – nisu se oženili ali su zato vodili toliko promiskuitetan život da bi im i Hju Hefner pozavideo. Žrtve navlače na lepe reči i gestove, na velikodušnost i šarm, nakon čega sledi faza maltretiranja koja traje od sedam dana do 70 godina (koliko žrtva izdrži), pa onda faza odbacivanja jer niste dovoljno dobri, lepi, pametni, ne zaslužujete ga… a da ste samo ovo rekli ili ono učinili, da samo znate sa njim, bili biste najvoljenija žena na svetu. Ovako, prc. Moj savet vam je bolje se udajte za drvo, kravu ili banderu, više ćete ljubavi dobiti.

4. Prestrašene od vezivanja – oni ne znaju hoće li da piške ili da kake, hoće li vezu ili varijantu, dopuštaju vam da se približite taman toliko da ne odete, ali vas nikad neće zaprositi. Sve dok se vaš odnos ne zove nikako i dok vaši i njegovi prijatelji ne znaju za vas, to može da funkcioniše. Onog momenta kad postavite pitanje ozbiljnosti vašeg odnosa, on je već nagulio na vrata. Ako znate da ćete živeti 300 godina, možete pokušati da ga vežete za sebe. I nemojte mu zameriti, kad je imao 3 godine majka ga je jednom ostavila duže od 2 sata samog u kući. Traume su to.

loading...