Pismo slomljenog muškarca bivšoj devojci: DIVLJE SAM TE VOLEO, ali sam te izneverio…

Pismo ovog muškarca, osvojilo je internet.

0
5010
Pismo slomljenog muškarca bivšoj devojci: DIVLJE SAM TE VOLEO, ali sam te izneverio...

Iako se za muškarce (nažalost) vrlo često primenjuje ono pravilo ”što manje pokazivanja emocija – veći frajer”, jedan je napisavši pismo svojoj bivšoj devojci, postao pravi hit na društvenim mrežama i još jednom podsetio kako snaga i moć muškarca leže u njegovoj sposobnosti da priznaju pogreške i svojoj voljenoj dovoljno puta ponove – volim te.

Njegovo pismo prenosimo u celosti:

”Želeo sam da budem sa njom. Stvarno sam želeo nju da odaberem. Bila je neverovatna žena, pametna, zabavna, senzualna i seksi. od njenog smisla za humor celo se moje telo treslo od smeha, a njena egzotična lepota u trenutku mi je mogla pomutiti pamet.

Moje srećno mesto bilo je jutro kada sam se budio s njom u mojem naručju. Divlje sam je voleo.

4 STVARI BEZ KOJIH VEZA UMIRE: Svesno ih izbegavamo, a ne bi trebalo

Nažalost, kao što se događa sa mnogo mladih parova, naše neznanje kako dobro voleti stvorilo je stresne izazove u našoj vezi. Moja blažena jutra pretvorila su se u napete, nezrele situacije svakodnevnog zajedničkog života. I počeo sam da se pitam da li postoji negde neka žena koju će biti lakše voleti, i koje će mene voleti bolje.

Kako su meseci prolazili, a ta me misao sve više zaokupljala, sve sam manje birao nju. Svaki dan, tokom pet godina, birao sam je malo manje.

Pročitajte i  Ostavi ga na finjaka: Najbolji saveti kako da raskineš sa dečkom a da mu ne slomiš srce

Ostao sam s njom. Ali sam odustao. Oboje smo patili. Izabrati nju značilo bi fokusirati se svaki dan na predivne stvari koje je unosila u moj život, na čemu sam joj mogao biti zahvalan: njen smeh, senzualnost, razigranost, prijateljstvo i još puno toga.

Nažalost, često mi je bilo teško ili gotovo nemoguće da uživam – ili uopšte primetim – sve ono što je toliko predivno u vezi s njom.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.