Naravno, muškarce može privlačiti fizički izgled žene, ali postoji mnogo više stvari od izgleda koje vas čine privlačnima. Evo šta sami muškarci kažu na tu temu.

 

Strastvenost oko onoga što radite

Ne morate da radite u organizaciji koja se bori za zaštitu ugroženih životinjskih vrsta. Međutim, kada s ponosom obavljate neki posao i veoma ste dobri u tome, muškarcima je to veoma privlačno.

Poštovanje porodice

reklame

Poštovanje porodičnih veza i tradicija stvar je koja je muškarcima veoma prilvlačna. Većina ih misli da, ukoliko nemate razvijen odnos poštovanja prema sopstvenoj porodici da to automatski znači da se nećete odnositi sa poštovanjem ni prema njihovoj.

baka-i-unuka

Sopstveni život

Nijedan muškarac ne voli da bude odbijen, ali kada mu odgovorite da se ne možete naći s njim, jer ste već isplanirali izlazak sa prijateljicama/rodbinom/ne izlazi vam se/želite da čitate, on će vas više poštovati i smatrati privlačnijima. Šta se krije iza toga? Muškarcima su privlačne žene koje su nezavisne, imaju svoj život i svoje “ja”. Pa, bar velikoj većini muškaraca.

Osmeh

Osmeh vas čini privlačnima na dva načina: fizički (ko još ne voli da vidi lep, širok osmeh?), ali i emocionalno – kada se smejete ostavljate utisak srećne osobe, a srećne osobe mnogo su privlačnije od osoba koje konstantno brinu oko nečega.

Smisao za humor

Ovo je, ujedno, jedna od najprivlačnijih osobina koju žena može imati. Ukoliko ste u stanju da se smejete njegovim šalama, ali i da “uzvratite” istom merom, sledeći sastanak je zagarantovan.

Reci mu ovo iskreno i OSVOJIĆEŠ NJEGOVO SRCE: Posle ovoga nema šanse da te zaboravi

minimagazin.info

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.