Kad se samo setimo…

 

1. Morate glumiti nedostižnu, tako će vas želeti još više

Ne kažemo da mu se morate odmah baciti pod noge, ali glumljenje hladnokrvne kučke takođe nije jedan od načina kako da ga osvojite. Budite ono što jeste i ne glumatajte, to je danas i te kako na ceni.

2. Budite s nekim ko ima ista interesovanja i hobije kao vi

reklame

Kada se radi o važnim životnim pitanjima, onda je sasvim u redu tražiti nekoga ko ima slične planove i uverenja. Ali, to ne znači da morate voleti baš sve iste stvari. Naprotiv, ako to nije slučaj, imate priliku da naučite nešto novo i pritom se odlično zabavite.

ONI NEMAJU VREMENA ZA LJUBOMORU I DRAMU: 5 odlika partnera u zdravoj vezi

3. On mora da plaća sve

Živimo u vreme kada i žene rade i zarađuju pa očekivati ovako nešto jednostavno je nerealno.

4. Ne smete se poseksati na prva tri sastanka

Neke veze razvile su se i iz “gorih” scenarija, kao npr. iz odnosa “prijatelja s povlasticama”, tako da ovde zaista nema pravila.

4 situacije kada je opravdan seks na prvom dejtu

5. Pričekajte barem pola godine pre nego počnete da se viđate s nekim novim

6 meseci se uzima kao realno vreme, koliko nam treba da prebolimo bivšeg, ali to jednostavno nije istina. Nekima treba manje, a nekima više. Kada počnete da osećate da ste spremni za dalje, samo napred, bez osvrtanja na vreme koje je prošlo od poslednjeg raskida.

6. Nemojte mu se previše otvoriti, jer će pobeći

Ili još gore, iskoristiti to protiv vas. Naravno da mu nećete životne traume i probleme otkrivati na prvim sastancima, ali ako s njim ne možete biti potpuno iskreni, nakon nekog određenog vremena, čemu sve to?

7. Nikada se nemojte zaljubiti u najboljeg prijatelja

Naravno da se možete zaljubiti u prijatelja, ali bitno je da ste svesni rizika u slučaju da veza ne uspe. Retko koje prijateljstvo će se tako održati, ali nikada ne znate šta se iz toga sve može razviti. Vi najbolje znate kako stoje stvari.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.