kompleks

Ne mora vas to čuditi, muškarci su emocionalno nezreli sve do svoje 43. godine i postaju ‘odrasli’ tek 11 godina nakon žena. Većinu žena neće iznenaditi podatak da muškarci postaju zreli mnogo kasnije od žena, ali novo istraživanje je utvrdilo da muškarci sazrevaju u 43. godini, čak 11 godina nakon žena, piše Mail Online.

Anketa u kojoj su proučavane razlike u zrelosti među polovima otkrila je da se i muškarci i žene slažu da su muškarci nezreli duboko u kasnim tridesetima i ranim četrdesetima. Nasuprot tome, prosečno doba u kojoj žene postaju zrele osobe su 32 godine.

reklame

Ovakav muškarac će te ukopati do groba

Alarmantno je što osam od deset žena veruje da muškarci nikada neće prestati da budu detinjasti, a u te iritantne znakove spadaju navika puštanja vetrova, podrigivanje, prebrza vožnja, navika da jedu brzu hranu u ranim jutarnjim satima i igranje video igrica.

Ćutanje za vreme svađa, nesposobnost da skuva jednostavna jela, ponavljanje istih starih viceva i priča kada je u društvu sa drugovima takođe su ocenjivani kao znaci nezrelosti. Muškarci će se češće opisati nezrelim, dok isti broj žena veruje da su one ‘odrasla osoba’ u njihovoj vezi.

Moć muškarca nije ni u izgledu ni u parama: Pravog zavodnika čini nešto drugo

Četvrtina žena misli da su one donele sve važne odluke, a isti bi broj rado da njihov partner češće govori kako se oseća. Kao rezultat, tri od deset žena prekinulo je vezu jer su izgubile strpljenje s nezrelim muškarcem.

Neverovatnih 46 odsto žena kaže da su imale vezu u kojoj su osećale da moraju a budu mame svojim partnerima. Nezrelost, čini se, ima i dobru stranu budući da je četiri od deset osoba izjavilo da je važno da veza ostane zabavna. Jedno od troje ispitanika veruje da malo nezrelosti pomaže i u povezivanju sa decom.

20 znakova da vaša druga polovina mora odrasti:

(nastavak teksta pročitajte na strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.