Žene, i u zavisnosti od horoskopskog znaka, različito reaguju na partnerove sposobnosti u krevetu. Neke nikada neće tolerisati greške, dok će druge biti spremne i da odglume.

Otkrijte šta vam je potrebno da biste doživeli vrhunac i na koje karakteristike vaše seksualnosti partner treba da obrati pažnju, kako bi vas što lakše doveo do eksplozivnog orgazma.

OVAN

Kod ovih žena je sve brzo. Za njih važi pravilo „gvožđe se kuje dok je vruće“. Ako samo malo zastanete u trenutnom zanosu, ona gubi interes i tu je kraj seksa. Orgazam može postići veoma brzo i lako ako partner nije mlitav, pričljiv i ako ne odugovlači. Vrhunac joj je u načelu prilično bučan, a loš seks potpuno će je udaljiti od partnera.

reklame

horoskop ljubav

Preporuka za pripadnice znaka Ovna je da seks shvate kao igru za dvoje, a ne kao pojedinačnu trku na 100 metara. Seks treba doživeti kao nešto lepo, čak i ako je druga strana, makar u startu, sličnija pužu nego zecu.

BIK

Pripadnice ovog znaka lako se uzbude, ali to ne pokazuju. Misle: neka on sam to vidi. Partnera moraju da dožive kao nešto posebno, ne idu na prvu loptu i nisu sklone avanturama. I tu je problem. Potrebno im je dugo uhodavanje, istraživanje, a za to je potrebna i duga veza. Kada se ostvare u ozbiljnoj vezi i orgazam je tu. Ako su sigurne u sebe i ako ih ni na šta ne terate, pa još uz to ako je partner u kondiciji, one će svakako doživeti seksualni vrhunac.

Orgazam žena rođenih u znaku Bika propraćen je uvijanjem tela i tihim uzdasima. Nakon seksa su srećne i osmehom pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive orgazam partneru opraštaju.

HOROSKOP OTKRIVA: Zašto vam se nije javio?

BLIZANCI

Blizanci i orgazam? Pomalo neobična kombinacija jer kako postići orgazam kada one za vreme seksa vole da se smeju, skaču, ponekad čak i pričaju viceve. Da bi doživele orgazam potrebno je puno rada, napora, treba pronaći pravu poziciju, treba ih umiriti.

Kod žena rođenih u znaku Blizanaca nema previše orgazama. Ali, to njima i nije važno. Važnije im je da je seksualna igra lepa, maštovita. Kada dožive orgazam, ponekad nesvesno ispuste suzu…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.