Opasno dobar psiho test: Izaberi sliku koja ti se najviše sviđa i otkrij trenutno stanje tvog uma
Foto: zen-magazine.com

Čak i ako imate jaku ličnost, vaše stanje uma može se promeniti u svakom trenutku. To se može dogoditi zbog posla, emocija ili drugih spoljnih činioca. Ako želite da saznate nešto više o vašem stanju uma, odaberite jednu od sledećih slika.

Broj 1

Opušteni ste, duhoviti i vedri. Vi vidite život kao priliku da budete slobodni i spontani i uživate u svakom trenutku. Jeste li ikada čuli frazu “Jednom se živi”? Ovaj izraz vas definiše, piše Zen magazine.

Tražite nova iskustva, vaša znatiželja je nezasita i ne bojite se promena. Volite da radije riskirate i isprobavate nešto novo, umesto da se osećate ograničenim u vašim okolnostima. Volite iznenađenja.

reklame

Broj 2

Vi ste nezavisni i ne volite konvencionalne stvari. Uvek sledite svoj put i zanemarujete svoja ograničenja. Imate umetničke sposobnosti i uživate ​da ​ih pokažete na poslu ili u slobodno vreme.

Volite toliku slobodu da ste nepredvidljivi. Živite prema svojim idejama i verovanjima, čak i ako morate da plivate ​​protiv plime.

Broj 3

Verovatno ste osetljiva osoba. Volite da meditirate i razmišljate o sebi i o svetu oko sebe. Ne možete da podnesete površnost. Više volite da provodite vreme u samoći nego da vodite besmislene razgovore.

Ali uspostavljate čvrste veze sa svojim pravim prijateljima. To vam donosi unutrašnji mir i dobro zdravlje. Nikada vam nije dosadno, čak ni kada se osamite.

Broj 4

Vi ste prefinjeni, uravnoteženi i skladni. Volite jednostavnost i sve prirodne stvari, zbog čega se drugi osećaju prijatno u vašem društvu. Stojite čvrsto nogama na zemlji i pouzdani ste. Želite da osigurate sigurnost svojim voljenima, ali niste preterano zaštitnički raspoloženi.

Oni vas vide kao toplu i ljubaznu osobu. Ne sviđa vam se trivijalnost i ne pratite modne trendove. Volite praktičnu, ali elegantnu odeću.

Broj 5

Vi ste pragmatični profesionalac i imate veliko poverenje u svoje sposobnosti. Imate život pod kontrolom i ništa ne prepuštate slučajnosti. Rešavate probleme jednostavnim, nekomplikovanim rešenjima. Vi ste realni i znate kako da donesete dobre odluke.

Moguće je da imate odgovoran položaj na poslu, jer drugi veruju u vašu sposobnost. Vaša mentalna snaga je dobro primljena od strane drugih i niste zadovoljni dok ne završite ono što ste započeli.

loading...