Broj 6

Volite mir, volite da razmišljate i ne volite agresiju. Jednostavni ste, ali takođe ste i oprezni. Lako sklapate prijateljstva, ali i uživate ​​u vašoj nezavisnosti i privatnosti. Ne smeta vam da provodite vreme u društvu prijatelja, ali s vremena na vreme potreban vam je odmor kako biste razmislili o životu.

Vaš je prostor svet pa je moguće da imate omiljeno mesto za koje niko drugi ne zna. Ali ipak niste pustinjak. Vi ste u miru sa sobom i sa onima oko sebe.

Broj 7

reklame

Vi ste dinamična, aktivna i ekstrovertna osoba. Volite da riskirate i ne bojite se posvećenosti, bilo na poslu ili u društvenoj situaciji. Rutina je vaša najveća slabost pa uvek pokušavate da ostanete aktivni.

Odluke koje donosite neće uvek usrećiti sve, ali vaši pravi prijatelji su oni koji ostaju uz vas tokom svih promena.

Broj 8

Vi ste romantična osoba i sanjar, s osetljivim karakterom. Vi odbijate da vidite stvari iz isključivo racionalnog gledišta. Vama su osećaji i emocije važniji. Važno je da sanjate i zamišljate.

Ne želite da se okružite ljudima koji ne veruju u romantiku i koji preferiraju logiku. Ako nešto ograniči raspon vaših emocija i osećaja, odmah to odbacujete.

atma.hr

loading...