– Muškarac koji se na ljigav način nabacuje zgodnoj kasirki u supermarketu dok ona uz pokušaj ljubaznog osmeha nervozno broji njegov kusur uz jedinu misao da joj se što pre skloni sa očiju. A on izlazi na vrata u stilu: „Opet sam bio frajer“.

– Muškarac sredovečan, gojazan, zapušten i pijan koji u kafani startuje zgodne konobarice i pevaljke. Svima je jasno šta je njihov motiv da se takvima osmehuju i kao prihvataju taj njihov, ako se moze nazvati flert.

reklame

– Muškarac proćelav, žgoljav i ružan koji na Fejsbuk profilnoj slici drži sina u naručju i šalje jedan od 137 pohotno uvlakačkih komentara na slici slatkoj, polugoloj tinejdžerki u fazonu „mačko, mnogo si opasna“ ili „mora da je tvoj tata bio lopov, hehehe“ (eto primera 137 paćenika na jednom mestu).

– Muškarac forumaš koji startuje koleginice forumaljke u vulgarno- uvlakačkom fazonu koji se može vrlo lako uočiti.Ona po pravilu bezazleno prihvata zaje*anciju čisto dok joj ne dosadi i valjda dok joj ne izvede način kojim samog sebe pravi smešnim. Onda ga prepušta koleginici.

PAZITE SE MUŠKARACA KOJI NA PROFILNOJ SLICI IMAJU OVO: Velika je šansa da su totalni kreteni!

– Muškarac kog na neki fazon jure ribe. BMW X5 sa ogavnom glasnom muzikom koja trešti iz sva 4 otvorena prozora, slike na društvenim mrežama na kojima su pištolj, roleks, 300 eura, Iphone 6 i ključevi od BMW-a. Glumi neki mračni fazon i misli da je dasa ako je našamarao mortus pijanog klinca pre mesec dana i smatra da je glavni naj sasvim potpuno sasvim u gradu.

– I još gomile različitih vrsta muškaraca koje žene sa punim pravom veoma često svrstavaju u jednu jedinu kategoriju u koju se mogu svrstati – paćenik.

Zbog takvih se ponekad prosto osećam postiđeno što sam muškarac. Ponekad mi ih je čak i žao kada vidim koliko žive u neznanju i zabludi.

Da li je pokušaj koji je već osuđen na propast vredan blamiranja?

Da li su muškarci postali toliko bedni i bez trunke samopoštovanja samo da bi se s vremena na vreme okrznuli za neki snošaj o kojem će kasnije pričati kao da su ’99 bili na Košarama ili kao da su osvojili Vimbldon?

Ko je i zbog čega za to kriv?

krstarica.com

loading...