On tebe ljubi, ali će na kraju OVAKVU DA OŽENI!

Bio jednom jedan muškarac kome su se istovremeno udvarale tri devojke. Želeo je da se oženi, ali nije znao koju od tri devojke, koje mu se “nude”, da odabere.

Rešio je da ih testira…

Svakoj je dao po 5.000 evra i rekao im da potroše novac kako žele.

reklame

devojka

Prva devojka je odmah otišla u šoping i kupila garderobu, nakit… otišla je kod frizera, kozmetičara… “Sve sam potrošila na sebe jer želim da ti budem što lepša, zato što te volim!”, rekla je prva devojku neodlučnom muškarcu kada se vratila iz šopinga.

I druga je krenula u kupovinu. Sav novac je potrošila na mušku garderobu, CD plejer, dobar televizor, patike za fudbal, štapove za golf i porno filmove. “Kupila sam ti sve ovo jer želim da budeš srećan, zato što te volim!”, rekla je kada se praznih džepova vratila mladoženji.

Treća nije otišla u šoping već je stavila novac u svoju tašnu i pobegla! Vratila se posle tri dana i vratila “investitoru” 5.000 evra. “Pametno sam uložila novac koji si mi dao, tako da sam za tri dana udvostručila sumu. Sada imam svoje pare i ne moram da zavisim od tebe, a to sam uradila jer te volim”, objasnila mu je.

Ako ovo radiš, muškarac ti neće prići - taman da mu za lek trebaš!

Onda je muškarac, koji je želeo da se oženi, seo da razmisli koju od tri devojke da oženi?!

Razmišljao je…

Razmišljao je…

Razmišljao je…

Oženio je onu koja je imala najveće grudi!

Da, ovo je vic, ali znate kako se kaže: u svakoj šali ima istine. Međutim, to ne znači, drage naše čitateljke, da sada odmah pojurite i zakažete estetsku operaciju grudi. Izgled jeste bitan, ali ne i presudan, pokazala su neka ozbiljnija istraživanja i negirala ovaj vic.

Na sledećoj stranici pročitajte kakvim se devojkama muškarci najčešće ožene na kraju…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.