Bezobrazni saveti

Iako je oralni seks i dalje tabu tema, nije tajna da ga mnogi parovi upražnjavaju i uživaju u njemu. Međutim, ako smatrate da vam je seksualni život malo dosadan pa želite nešto da izmenite, ili ako imate utisak kao da vaš dragi ne uživa onoliko koliko biste želeli, isporbajte ove trikove koji će ga sigurno izludeti.

 

1) ODGLUMITE “DUBOKO GRLO”

reklame

Ako imate problem sa dubinom, te ako vam to izaziva nagona za povraćanje, nema potrebe da se silite. Postoji veoma jednostavan trik, koji će vama olakšati posao, a njemu pružiti zadovoljstvo.

 

Sledeći put kada se spustite dole, jezik u potpunosti prislonite uz nepce. Tako će on dodirivate dno vašeg jezika, i uživaće mnogo više.

Muškarci ne mogu da odole

2) IZNENADITE GA

 

Anketa koju je sproveo magazin “Kosmopolitan” otkriva da 34 posto muškaraca želi da ih partnerka iznenadi oralnim seksom čim uđu u kuću.

 

Ako želite da ga obradujete na ovaj način, prvo ga pozovite kako biste saznali kada stiže. Kada uđe na vrata, odmah ga “napadnite iz zasede”. Element iznenađenja uvek “pali”.

Problemi u seksu

3) LUBRIKANT MOŽE DA BUDE UKUSAN

 

Ako znate da ćete dole biti duže vreme, nije loša ideja da se opremite lubrikantom. Naime, usta mogu da vam se osuše, a to onda nije lep osećaj ni za vas ni za njega. Dobar lubrikant može lako da reši takav problem. Mnoge kompanije proizvode lubrikante sa ukusima, koji mogu da budu jako prijatni.

Blamaža u seksu

4) AKO VI UŽIVATE, I ON ĆE

 

Jedna stvar koja “pali” sve muškarce je entuzijazam. Zapravo, dosta njih ne može u potpunosti da uživa, jer imaju osećaj kao da žena to radi jer mora, a ne zato što želi. Šta više, mnoge devojke otvoreno to i pokazuju. Ako zaista ne uživate u tome, onda mu to objasnite. Ali, ako volite da ga tako zadovoljavate, onda bi dobro bilo da to i pokažete – nežno stenjite i uzdišite dok ste dole, to će ga izludeti.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.