Foto: StockSnap

Zbog ovih drugih koji žele da ostanu u našim životima, iako su sami poželeli da odu, mnogo teže krećemo dalje, a njihove tehnike su sve, samo ne simpatične

Kad pogledamo kakvih sve bivših ima, nekako su nam čak i dragi oni koji samo nestanu bez traga i glasa. Zbog ovih drugih koji žele da ostanu u našim životima, iako su sami poželeli da odu, mngo teže krećemo dalje, a njihove tehnike su sve, samo ne simpatične.

Šalju poruke kao da se ništa nije dogodilo

Neki muškarci imaju neverovatnu sposobnost ignosiranja situacije, a bivši koji te zavlači će ti bez problema poslati običnu poruku, da vidi šta je novo – i čuditi se ako mu bezobrazno odgovoriš.

Koriste posebne prilike

reklame

“Srećan rođendan” je savršeni primer. Čak i ako si mu jasno dala do znanja da se ne želiš više čuti s njim, on će ipak iskoristiti posebne prilike za javljanje, a vrlo često time i pokvariti priliku.

Postavljaju banalna pitanja

“Ej, kako se zvao onaj restoran u kojem smo jednom bili?” Sigurni smo da se toga može setiti i sam, ali ipak mu je draže znati da ti je srce brže zalupalo zbog njega.

Šalju pohvale

Bilo da si diplomirala, napredovala na poslu ili uradila nešto sasvim beznačajno, bivši koji zavlači će to iskoristiti kao poziv da ti se javi.

“Slučajno” šalju poruke ili zovu

“Sorry, pogrešno poslano” je već toliko otrcana fora da više niko ne veruje da je istina.

index.hr

loading...