Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017 Četvrtak pred nama, sunce je u konjukciji sa Jupiterom i to u Škorpiji.

Jupiter zrači i širi energiju optimizma, bogatstva, nudi izlaz, rešenja, jasnu sliku, razum. Od vas se traži volja, a pred vas su postavljeni izbori i rešenja!

Udružen sa Suncem u Škorpiji isijavaće snagom i srećom, magnetizmom, strašću. Stiže u pravi trenutak za sve vas kojima je pomoć neophodna, kao izuzetno povoljan aspekt. Nudi entuzijazam, ali u isto vreme može doneti i pad volje, pa čak i lenjost i apatiju, piše danasnji-dnevni-horoskop.

Gde god da se Jupiter nađe, on donese mogućnost preterivanja, razmetanja, trošenja. Ipak, tranzit ove dve planete nije čest i zato iskoristite dobrobiti današnjeg dana…

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017

Ovan

reklame

POSAO

Moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju vaši saradnici.

LJUBAV

Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO

Sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja.

LJUBAV

Lakše vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu rešiti same po sebi.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Blizanci

POSAO

Od vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke
korisne kontakte koje imate medju saradnicima.

LJUBAV

Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom…

loading...