Koliko se zaista razlikuju muškarci koji su okusili sav sjaj i bedu bračnog života od onih koji sa sobom ne vuku toliki prtljag iz prošlosti?

Razvod je odavno prestao da bude bauk i ljude kojima se brak neslavno završio uglavnom više ne doživljavaju kao nižu vrstu. Svakako da mnogi koji su imali tu vrstu iskustva na razvod gledaju kao na veliki životni poraz, ali i kao spas iz nezdravog odnosa. Njima život ipak tu ne staje već kreću dalje. I na tom putu stojiš ti. Tebi ne smeta što je on razveden, jer očigledno nije neozbiljan tip čim je već želeo da zasnuje porodicu, i čini ti se da bi mogao da bude onaj na kog čitav život čekaš. Međutim, mnoge devojke koje ne da nisu bile udate nego nikad nisu ni živele zajedno sa svojim parom prebrzo uleću u veze sa tipovima koji imaju brak iza sebe. Neke prođu dobro, ali većina se pokaje jer nisu znale šta ih sve čeka u toj priči. A evo i zašto.

Nikada nećeš biti na 1. mestu

Ako si tip devojke koja nije spremna na komprimise i koja želi da se sve vrti oko nje, zaboravi na njega koliko god ti se sviđao. Ako si do sad navikla da budeš u vezama u kojima sa dečkom provodiš svo svoje slobodno vreme, ili se odvikni ili odustani od njega. Kada u celoj priči postoji dete, trebalo bi da budeš vrlo svesna da njemu nikada nećeš biti na 1. mestu. Može on prema tebi da se ponaša kao da si kraljica ali svoj pijedestal ćeš morati da deliš sa jednim ili više njegove dece. Koliko god ti okrutno zvučalo, takvo ponašanje je krajnje logično i ne možeš da očekuješ od njega da zapostavi svoje dete zarad tebe, niti da to tražiš od njega. Žene dolaze i prolaze, ali deca uvek ostaju.

Njihova prošlost može da utiče na vašu budućnost

reklame

Ne potenciraj priču oko razvoda ali i ne glumi da te se uopšte ne tiče, sve i da te zaista ne zanima. Vrlo je bitno da saznaš šta je bio povod za krah njegovog braka, ko je bio glavni inicijator da se stavi tačka na tu priču, u kakvim je odnosima sa bivšom ženom? Ono što ti se u startu čini nebitnim kasnije može da se izuzetno reflektuje na vaš zajednički odnos. Ako je ona njega ostavila ili on nju zbog nekog postupka preko kojeg nije mogao da pređe, ako i dalje postoji zla krv među njima to može da ima negativne posledice po vašu vezu. Zapravo, u toj vezi retko kad ćete biti jedan na jedan, jer povremeno ili stalno isplivavaju bivša žena i deca u vašoj priči. Još ti samo fali da utripuje da postoji naznaka da ćeš da se ponašaš kao njegova bivša i eto zlog duha iz prošlosti koji ti nagriza budućnost.

ispovesti razvedenih

loading...