OBJAŠNJENO SVE: Evo zašto se zgodni muškarci zabavljaju sa neprivlačnim devojkama

0
1515
Zgodni muškarci
loading...

Zgodni muškarci: Vidite ih kako se šetaju, drže za ruke, smeju i uživaju u međusobnom pogledu, ali ne možete a da ne pomislite – zašto je tako lep čovek u vezi sa neatraktivnom ženom? Koja je njena tajna? Kako je uspela da završi sa zgodnim muškarcem koji je obožava?

On izgleda kao model, a ona, pa samo ćemo reći da nije toliko privlačna. Zapravo, ima par kilograma više i manjak stila. Ali momak ne može da skloni pogled sa nje.

Iako ga druge žene stalno primećuju, pa čak mu se i nabacuju, za njega ne postoji druga i one su sve nevidljive.

Njena tajna zapravo nije nikakva tajna. Nije jurila, podmitila, zavela ili drogirala, ali za njega ne postoje druge žene jer iskreno veruje da je pronašao svoju srodnu dušu.

Evo zašto se zgodni muškarci zabavljaju sa manje privlačnim devojkama.

1. Manje privlačma devojka se nosi kao prava dama tokom udvaranja, u svim situacijama. Pokazala je da poštuje sebe i postarala se da i on to čini. Muškarci jednostavno obožavaju žene koje su samouverene i jasno im stavljaju do znanja šta su spremne da tolerišu, a šta ne. On mora da zna koje dugmiće nikada ne sme da pritiska.

Pročitajte i  Rešenje je jednostavno, ali svi su prsli dok nisu našli rešenje! Imaš li vijuge za ovaj zadatak?

2. Pokazala mu je da joj se može verovati i da će čuvati njegove najintimnije tajne. Od muškaraca se očekuje da budu jaki i izađu sa svim problemima na kraj, ali i oni imaju svoje strahove i slabosti.

Ako može da vam veruje da ćete ih čuvati, iskreno će vas voleti zbog toga. Ovo poverenje se odnosi na sve sfere veze. Ako može da vam u potpunosti veruje, ceniće vas, voleće vas i brinuće se o vama.

3. Ona je partner a ne teret. Veza predstavlja zajednicu dve osobe. Te dve osobe zajedno moraju da rade za njenu dobrobit, za dobrobit celine. Zgodni muškarci se zabavljaju sa neprivlačnim devojkama zato što znaju da one mogu da izađu na kraj sa svim problemima. Zna da je tu dugoročno i da je spremna da pomogne kada god se za to ukaže potreba.

Pročitajte i  5 znakova koji govore da nisi materijal za udaju: Zato nemoj da žališ i siliš se na nešto što ti zapravo ne leži!

Ona nema stav da muškarac mora da se brine o svemu, drugim rečima, ona nije „previše lepa“ da bi ponekada i sama malo zaprljala ruke – a to je potrebno za jaku vezu.

4. Poštuje ga i nikada ne pokušava da uzurpira njegovu ličnost. On jeste „muškarac“ i ona želi da se brine o svom muškarcu.

Na samom kraju, zgodni muškarci se zabavljaju sa neatraktivnim devojkama iz ovih, ali i mnogih drugih razloga jer su one njima dragocenije od svog zlata i srebra. Zreo muškarac zna da se prava lepota krije iznutra i da lepota bledi. Međutim, prava lepota, ona koju manje atraktivna žena ima, traje večno, i on želi da ostatak života provede sa njom.

 

24sata.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.