NOVI AJFON JE BOLESNO DOBAR! Stiže za 7 dana i IMAĆE NEŠTO ŠTO NIJEDAN DRUGI TELEFON NEMA!

Novi ajfon, Foto: Twitter printscreen/CNET

reklame

Tehnološki gigant iz Kupertina je i zvanično potvrdio: novi Ajfon uređaji zvanično će biti predstavljeni u utorak 10. septembra, sedištu kompanije Epl.

Na događaju će, kako je i očekivano, biti predstavljena tri nova modela telefona, naslednika aktuelnih Ajfona XS, XS Max i XR.

Najveća novina, odnosno promena u odnosu na prethodne modele, je sistem od tri kamere na poleđini, koji se i vizuelno dosta razlikuje u odnosu na dosadašnja rešenja. Osim toga, novi telefoni bi trebalo da imaju i podršku za elektronsku olovku Apple Pencil, sličnu onoj kod Samsungove Note serije.

Sva tri modela pokreće isti A13 čip, ali se razlikuju po količini RAM memorije kao i prema kapacitetu baterije koja ih napaja.

foto: Twitter printscreen

U prethodnom periodu bilo je dosta nagađanja, spekulacija i procurelih informcija, tako da specifikacije još uvek nisu zvanične. I pored toga, on će, gotovo je sigurno, ozgledati ovako:

I pored toga što se još uvek spkuliše kako će se novi Ajfon uređaji tačno zvati, tj. da li će kao i njihovi prethodnici nositi oznake Ajfon 11, Ajfon 11 Pro i Ajfon 11 Pro Max, sigurno je da će pretprodaja novih telefona početi 13, a zvanični početak prodaje je 20. septembra.

www.espreso.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.