BITKOIN VRTOGLAVO SLABI: EVO ŠTA NIKAKO NE TREBA DA RADITE AKO IH IMATE!

 

kraj

reklame

Bitkoin danas nije uspeo da se oporavi od tromesečnog minimuma na koji je “skliznuo” u utorak, za šta je okrivljen “mlak” prijem bitkoin fjučersa na berzi “Interkontinental eksčejndž”, koja je vlasnik NJujorške berze (NYSE)

Objavljeno: 25.09.2019. 20:16h

Bitkoin danas nije uspeo da se oporavi od tromesečnog minimuma na koji je “skliznuo” u utorak, za šta je okrivljen “mlak” prijem bitkoin fjučersa na berzi “Interkontinental eksčejndž”, koja je vlasnik Njujorške berze (NYSE).

Bitkoin, najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji, oslabio je na jutrošnjem trgovanju za dva odsto na 8.364 dolara.

Kriptovaluta je juče pala za čak 15 procenata, da bi u jednom trenutku dotakla nivo od 8.000 dolara. To je bio najveći dnevni pad od 16. jula, ali je kasnije ipak uspela da neutrališe deo gubitaka.

Berza “Interkontinental eksčejndž” je u ponedeljak uključila u trgovanje “bakkt” bitkoin fjučerse, za koje su mnogi ljubitelji kriptovaluta verovali da će privući novac većih investitora.

Juče je, međutim, istrgovano 166 takvih ugovora, što je, prema ocenama analitičara i trgovaca, impresivan obim.

Pojedini analitičari su, takođe, takav ishod protumačili kao kontinuirani signal oklevanja većih investitora prema kriptovalutama.

www.espreso.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.