Kad ti muškarac kaže ove stvari
Kad ti muškarac kaže ove stvari

Kad ti muškarac kaže ove stvari: Ne znam da li sam nekad rekla da su žene komplikovane? Previše. Ne samo da su one same komplikovane već i vole da komplikuju stvari. To ne znači da se s vama muškarcima lakše izlazi na kraj. Umete i vi itekako da zakomplikujete i da nam dajete znake koji mogu da se protumače na sto načina.

Kad ti muškarac kaže ove stvari
Kad ti muškarac kaže ove stvari

Počeću primerom: “Ti si previše dobra za mene”. Ova rečenica je previše iritantna. Glupost. Kome može da bude problem što je neko dobar prema njemu?! Da li ste razmišljale o tome? Pre nego što počneš da laskaš sebi da si isuviše dobra za njega i da on ne želi da te povredi, znaj da je to izgovor.

SMS KOJI OSVAJA: Pošalji mu samo jednu od ovih poruka i zavela si ga

Niko te neće odbiti zato što si previše dobra za njega, već zato što nije zainteresovan. Možda ti jesi zaista dobra, ali da hoće, on bi s tobom pokušao nešto, baš zato što si dobra. Ovo što je rekao znači da neće.

Nisam spreman za vezu

reklame

Možda, ali pre će biti da nije zainteresovan. Retko ko će reći da je spreman za vezu, jer retko ko jeste spreman za vezu. Uostalom, veza je nešto što se stvara vremenom, to ne ide preko noći. Kad ti dečko (muškarac) ovo kaže, moguća su dva razloga: hoće samo seks sa tobom ili neće apsolutno ništa sa tobom.

Kad ti muškarac kaže ove stvari
Kad ti muškarac kaže ove stvari

Nisam mogao da ti se javljam

Ovo sam čula sto puta. I tvrdim da je izgovor. Da se razumemo, ljudi rade teške poslove, zauzeti su, nemaju kredit, imaju probleme, ali ništa od toga nije toliko strašno da spreči nekoga da se danima javi. To je naša svakodnevica, svi imamo obaveze, probleme i poslove, ali svi možemo u toku dana da nađemo malo vremena za nama drage ljude. Dakle, ne javlja se zato što neće-nije zainteresovan. Može da nađe vremena za tebe, ali neće.

Kad ti muškarac kaže ove stvari
Kad ti muškarac kaže ove stvari

Ne mogu danas… Sutra imam obaveze… U petak ne mogu. Ajde javiću ti

Kad ti za narednih nekoliko dana kaže da ne može, a onda se ne javi, očito je da nije zainteresovan za izlazak sa tobom.

Bolje da ostanemo samo drugovi

Meni ovo više liči na izgovor. Ni jedan muškarac neće da odbije drugaricu ako mu ona nudi nešto više od prijateljstva osim ako nije zainteresovan za nju. Ne nudi mu se, budi dama.

Nije do tebe, do mene je

Upravo tako, do njega je, nije zainteresovan. Ne sviđaš mu se, ne želi da pokuša, da se trudi, da bude sa tobom. Nije stvar u tome da si ti nešto uradila ili da si ga povredila, samo ne želi da bude sa tobom, prihvati to i kreni dalje, ovo je znak da odustaneš.

BONTON za vođenje ljubavi: Devojke koje ne znaju ove stvari su NEISKUSNE

Uglavnom se ti njemu javljaš, prva ga zoveš i pišeš, on se vrlo retko seti da to uradi

Nije zainteresovan. Nemoj sad da mi nabrajaš njegove bedne izgovore da puno radi, nema kredit, bolje nađi nekog kome je stalo do tebe i ko će rado da ti se javlja.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.