voliš

Ne morate potpuno da zaboravite na muške kvalitete od kojih vam klecaju kolena: pronađite muškarca koji ima osobine za kojima žudite, ali bez drame

Možda ste primetili da imate određeni tip muškarca: iz veze u vezu padate na iste fore, da biste na kraju završili začuđeni pred istim problemima koji se ponavljaju. Skoro svi smo imali to iskustvo!

Bilo da imate sklonosti prema snažnim tipovima koji ne izlaze iz teretane, umetnicima bez posla koji još pronalaze sebe ili iskusnim starijim muškarcima – izgleda da vam on jednostavno više ne odgovara.

reklame

Ali, ne morate potpuno da zaboravite na muške kvalitete od kojih vam klecaju kolena: pronađite muškarca koji ima osobine za kojima žudite, ali bez drame (i repova iz prošlosti), koje sigurno ne želite.

TEST LIČNOSTI devojka

Mišićavi mangup

Ko je on: On je privlačan, mačo tip, spreman da se potuče zbog vas u sekundi.

Zašto vam se dopada: Pored toga što je privlačan, pored njega se osećate sigurno. Njegovo impulsivno ponašanje može da bude uzbudljivo, naročito kada on poželi da vas ima bez obzira na to gde se nalazite.

Loš izbor zbog: Duga veza zahteva mnogo više, koliko puta biste mogli da podnesete izbacivanje iz noćnog kluba?

Koga da odaberete umesto njega: Muškarca koji radi neki uzbudljiv posao ili hobi – recimo vatrogasac ili bolničar u hitnoj pomoći – umesto onog koji uvek sam stvara dramu. Ovi momci možda to neće želeti da rade u toaletu, u baru, prve večeri posle upoznavanja sa vama – kao što je to slučaj sa prototipom – ali će verovatno poželeti tako nešto za vašu godišnjicu, da malo začinite veče.

muskarac

Nezaposleni slobodni duh

Ko je on: Pošto on ne robuje nikome, moći će celu noć da razgovara sa vama o prolaznosti života.

Zašto vam se dopada: Uvek je raspoložen za odlazak na koncerte, festivale, izložbe ili da vam pomogne da se preselite. Zabavljanje sa nekim ko je uvek dostupan za sve one stvari koje vi volite da radite može da bude osvežavajuće.

Loš izbor zbog: On je čovek od ideja, ali nigde nema akcije – plus, ne može da vas izvede na večeru. Mnoge žene misle da je ovakav tip izrazito romantičan, sve dok ne požele da podignu zajednički kredit. U tim trenucima počinju da čeznu za čovekom sa stabilnim primanjima.

Koga da odaberete umesto njega: Za vas je neko ko radi na polju umetnosti, ali u okvirima od 9 do 5. To može da bude kreativni ili art direktor u nekoj agenciji, a ne namučeni umetnik. Ovi momci su u blizini kreativne avanture, ali ipak dovoljno stabilni za svakodnevni život. Mnogi uspešni muškarci, koji nisu tipičan „umetnički tip“, sviraju čelo, slikaju ili pišu poeziju. Možda nećete deliti život sa novim Pikasom, ali možete da se zabavljate i udate za momka koji će vam kupiti jednog…

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.