seks u braku
Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

O da, iako oni smatraju kako im u krevetu nema premca često se događa da zbog sitnica, koje ponekad ‘dobar seks’ znače, dožive loše iskustvo.

 

Nedostatak higijene, zanemarivanje želja partnerke i beg od predigre samo su mali deo njihovih navika koje žene nikako ne vole

1. Sveznajući maher

reklame

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jeste činjenica da ne slušaju,a isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva, pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.

Deset znakova da želi da vas oženi

Kako u svakodnevnim situacijama, tako i u krevetu preovladava njihovo veliko sveznajuće ‘ja’, pa najčešće svaki pokušaj razgovora o detaljima seksa završava s poznatom rečenicom ‘Ja to znam bolje od nje’.

 

2. Seks bez zagrevanja

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. No muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama baš i nije po volji.

3. Loša higijena

Pitanje lenjosti kod muškaraca najčešće se vidi i u krevetu, gde njihovi ‘opojni’ mirisi za koje smatraju kako su pitanje muškosti ženama nimalo nisu primamljivi. Prizori znojnih muških torza rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i negovano telo muškarca.

 

4. Ćuti i radi

Segment ćutanja tokom vatrenih igrica u krevetu jači pol s radošću praktikuje, ali ženama to nije po volji. Stoga je vreme da duboke seksi glasove u krevetu jači pol koristi s gotovo jednakim žarom kao i prilikom navijanja.

DA PLJUNEM ILI DA PROGUTAM? - Da li je muškarcima ovo uopšte bitno?

zadovoljna.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.