Nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila 2017

Svaka žena voli da čuje kompliment, a oni koji nemaju veze s izgledom ženama će značiti puno više od komplimenata na račun lepote ili odeće

Na komplimentima se ne treba štedeti, naročito kada su upućeni ženama. Svakoj ženi biće drago ako čuje jedan od idućih 7 komplimenata:

1. “Znaš da slušaš druge ljude.”

U vremenu u kojem smo konstantno sa svih strana bombardovani informacijama i stvarima koje odvlače pažnju, znati slušati je vrlo cenjena vrlina. Kada ženi kažete da zna da sluša, dajete joj do znanja da cenite njenu prisutnost i obazrivost koju pokazuje tokom razgovora.

reklame

Osim toga, kada jedna prijateljica kaže drugoj da zna da sluša ili partner to kaže partnerki, to će sigurno učvrstiti njihovo prijateljstvo, odnosno ljubavnu vezu.

2. “Ti si stvarno jaka osoba.”

Otpornost, odnosno sposobnost da se brzo oporavimo nakon teškoća, ključ je ka sreći. A kada ženi kažete da je jaka dajete joj do znanja da primećujete njenu emocionalnu agilnost. Sposobnost brzog oporavka nakon neke životne nedaće psiholozi smatraju jednom od najboljih crta ljudskog karaktera.

3. “Odlično si odradila taj posao.”

Svaka žena oseća se odlično kada neko pohvali njen rad u koji je uložila trud i strast jer taj kompliment daje joj do znanja da je njeno zalaganje primećeno i cenjeno. Istraživanja su pokazala da se produktivnost povećava kada smo srećni na poslu, a nema boljeg načina za širenje pozitivne vibracije na poslu od davanja iskrenih komplimenata za nečiji rad.

KOLEGE KOJE VAS DOVODE DO LUDILA

4. “Nadahnjuješ me.”

Kada žena čuje da je nekome uzor, taj kompliment istog trenutka će joj popraviti raspoloženje. Biti okružen ljudima koji nas nadahnjuju može biti dobro i za posao, naročito kada je nadređeni osoba koja svojim stavovima i postupcima nadahnjuje radnike. Dakle, u svačijem je interesu imati supervizore koji su pozitivni uzori ostalima.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.