ČUDNI POZIVI, NEPOZNAT BROJ? Evo KAKO DA VIDIŠ KO TE ZOVE čak i kada taj broj nemaš u imeniku

Kada u vezi dajemo sve, a ona ipak propadne, moramo se zapitati gde smo pogrešile. Bile smo fine, pune razumevanja za njegove probleme, tolerantne kad se ne javlja, uvek sređene, orne za vođenje ljubavi… I – ništa. Naravno, odgovornost za neuspeh veze zajednička je, ali mi na ono što je do muškarca ne možemo da utičemo. Možemo, međutim, da promenimo nešto kod sebe. Ali šta je to? Šta treba menjati, a šta ne? Treba li se uvek ponašati iskreno ili je bolje ponekad biti mudar?

POSLALA SI PORUKU POGREŠNOJ OSOBI? Evo kako da je obrišeš, pre nego što je pročita

 

reklame

Šeri Argov, autorka knjige „Zašto muškarci vole kučke“ (Ezoterija, 2007), u svojoj knjizi odgovara na pitanja koja sve žene sveta sebi postavljaju. Odgovor je lak upravo onoliko koliko nije lako primenljiv i glasi – najvažnije je držati do sebe.

Zato prenosimo nekoliko ključnih saveta ove književnice svim devojkama i ženama koje su doživele neuspeh u ljubavi, a misle da ni u čemu nisu pogrešile.

Kako uništiti muškarca: Ako mu ovo uradiš, ima da crkne od ljubomore

Procenite ga realno

Veoma je važno hladne glave sagledati šta vam muškarac svojevoljno daje. Dakle, šta vam pruža, a da mu vi to ni na koji način niste tražile. Ni otvoreno ni izokola, ni lukavo ni iskreno. Na osnovu toga najbolje ćete proceniti kakav je, pa ćete lakše shvatiti da li vam odgovara ili ne.

Pre nego što se zapitate da li ste dovoljno dobri za njega, zapitajte se da li je on dovoljno dobar za vas.

Ne jurite ga

Zlatno pravilo, pogotovo ako su stvari na samom početku ili je veza na klizavom terenu, glasi da nikada ne treba juriti muškarca i da ne treba insistirati na kontaktu. Ova taktika provereno uspeva, ali nekad je jako teško primeniti je. Tim je teže ako ste ludo zaljubljeni. Ipak, stegnite srce i povucite se – uspeh je zagarantovan.

Jednostavno, svi muškarci su lovci. U njihovoj prirodi je da jure plen koji im stalno izmiče, ne uskraćujte mu to zadovoljstvo. Ne treba da preuzimate inicijativu zato što se on povukao. Tada treba da ga pustite. Inicijativu preuzmite kad stvarno želite da ga vidite, a ne kad želite da ga zadržite.

Vodite svoj život

Manite se priče kako nećete da igrate igrice. Svaka devojka koja ostavi sve i otrči na muškarčev poziv postaje vrlo brzo neinteresantna jer on zna da je 100 odsto poseduje.
Ne planirajte veče prema tome da li će vas on zvati ili ne. Planirajte svoj život onako kako vama odgovara i, ako on kasni s javljanjem, ne menjajte planove.

Idealan partner po horoskopu: Sa ovim znakom se slažete do smrti

U prirodi muškaraca, male dece i životinja je da testiraju granice, da provere šta može, a šta ne može da prođe. Zapamtite, vi držite svoj život u svojim rukama i sve što će se dešavati ne zavisi samo od njega, naprotiv. Kad pustite konce, nastaće haos. I niko neće biti kriv sem vas jer vi takođe određujete pravila igre.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.