DA PLJUŠTI LOVA DO KROVA: Iskoristi noć punog Meseca i izvedi večeras ovaj ritual za privlačenje novca

0
2352

Kada je Mesec pun, njegova energija se menja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocenija za povećavanje blagostanja

 

 

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji. Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite šta tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 72 posto vode.

Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun. Pun Mesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Meseca, odnosno razdoblje kada Mesec prima najviše svetlosti od Sunca. Tada možete videti Mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju. Ta svetlost je čista energija.

pun mesec

Sve postaje snažnije na Puni Mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Puni Mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.

Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Pročitajte i  Ljudi sa srebrnom aurom su posebni i veoma moćni: evo kako da ih prepoznate!

Pun Mesec nam može donijeti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – zavisi samo o nama… Evo kako iskoristiti tu energiju za privlačenje blagostanja…

 

Ritual s novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu). Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema Mesecu dok koncentrisano vizualizirate i osećate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan ju potrošite.

Ovaj najveći pojedinačni radni spor obogatiće jednog Čačanina za čak 86 hiljada evra, Srbin će da dobije 93 plate odjednom!

Slično ovome, kada je Mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon uštapa) gledajte u Mesec i vizualizirajte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vere, osećanja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatki zakona privlačenja udružena s ogromnom prirodnom energijom Meseca je kombinacija koja uistinu deluje.

Probajte!

atma.hr/ lisa.rs


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.