Muškarci se slažu da ne postoji ništa seksepilnije nego žena koja je nezavisna i puna samopouzdanja.

One same sebe podržavaju kako emotivno, tako i finansijski. Iako su većinu vremena usredsređene na karijeru, ipak nađu i slobodno vreme koje iskorišćavaju na najbolji način.

Što se tiče njihovih partnera, muškarce koje traže ove žene trebalo bi da su slični njima, puni samopouzdanja, pored kojih će se one osećati sigurno i koji će ih razumeti. Ono što je najvažnije jeste da ih razumeju.
Ovakve osobine poseduje svaka nezavisna žena:

reklame

Kuvanje i čišćenje nije im prioritet
One često unajmljuju žene koje će im pomoći u održavanju domaćinstva jer im je jako važno da kuća bude čista i one se dive ženama koje sve to same postižu. Međutim, smatraju da je svoju energiju bolje da ulože u karijeri nego u kući.

Nemaju vremena i strpljenja za ljubomorne ispade
One su potpuno posvećene partneru i vezi, ali su i okružene ljudima koji su im jako slični, a ne trpe ljubomoru, jer za nekonstruktivne svađe nemaju strpljenja. Muškarci se često osećaju ugroženo pored njih jer su one stalno okružene moćnim ljudima, međutim, retko kada varaju.

Ne vole zahtevne partnere
Da vole da provode vreme sa partnerom govori činjenica da mu se posvećuju maksimalno kada se zaljube, međutim, svoje vreme posvećuju i poslu, što muškarac koji je sa njima mora razumeti. Ponekad jednostavno vole da budu i same. Ukoliko su previse zahtevni prema njima, one beže.

Cosmopolitan

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.