ON NEMA POJMA ŠTA RADI: Ovakav muškarac ne ume da zadovolji ženu!

Retko koja žena bar povremeno ne igra igrice sa svojom dragim. Štaviše, ni jači pol nije imun da folira svoju devojku ili ženu, ali ponekad zaista nema potrebe za tim. Bolje je reći onako kako stvarno jeste

 

Ljudi različito gledaju na to kako bi veza trebalo da funkcioniše. Dok su jedni pobornici da treba biti uvek potpuno iskren prema osobi sa kojom su, drugi, pak, smatraju, da su potrebne određene taktike i fore. Nažalost, reklo bi se da ti ”namazani” mnogo bolje prođu, ali obema grupama je nešto blisko, barem muškarcima – dođe im da vrište na sav glas kad od svoje partnerke čuju ove rečenice, jer im je jasno da ih prave budalama.

“Nisam ljuta”

reklame

Jesi i to je u redu, ako imaš opravdani razlog. Muškarci su vrlo jednostavna bića: ako im ne kažemo jasno i glasno da nam nešto smeta, oni će i dalje to raditi, jer ni ne znaju da rade nešto pogrešno. Bolje sačuvaj sebi živce jer ćeš svakim sledećim njegovim pogrešnim korakom sve više uzdisati i šištati ko ekspres lonac, a on će i dalje blažen živeti u neznanju šta se zapravo događa.

5 sigurnih načina da mu ogadiš vezu!, kako da se sami sebi poserete u vezu

 

 “Ako ne želiš, ne moraš”

Ako želiš da on ide negde sa tobom ili nešto uradi za šta znaš da nije u njegovom interesu, i to moraš direktno da mu kažeš. To nipošto ne znači da moraš da ga forsiraš već mu lepo reci kako bi volela da ide s tobom. Zapamti, svako voli da bude tražen i da se oseti bitnim.

ženskaroš

 

 “Ne smeta mi tvoja bivša”

Ako je ona mesecima nakon početka vaše veze i dalje prisutna u njegovom životu, naravno da to nije u redu. Čemu laganje? Reci mu da ti ta situacija smeta i pusti ga da sam to reši, bez drama i pretnji o prekidu. Najgori potez bi bio postavljanje ultimatuma da izabere između tebe i nje. Dovoljno je velik dečko da može sam da reši tu zbrku u svojoj glavi.

Kontrolišite se kada ste zaljubljeni

index.hr/besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.