NEMA ŠTA DA BRINEŠ, UPECAO SE: 7 znakova velikih ko kuća da se on zaljubio u tebe

0
15800
loading...

Za razliku od žena koje se osećaju veoma udobno u izražavanju osećaja, muškarci su veoma škrti po tom pitanju. Upravo zbog toga se veoma veliki broj žena pita da li je muškarac s kojim se viđaju zaljubljen u njih ili se viđa s njima zbog zabave i dobrog provoda.

 

Ako se nađete u ovoj situaciji, postoje mali znaci koji će vam pomoći da shvatite gde se nalazite u vašem odnosu sa muškarcem. Pa, da vidimo.

On te upoznaje sa svima

Jedan od najsigurnijih znakova da je muškarac zaljubljen u ženu je kada je upoznaje sa njegovim prijateljima, kolegama, porodicom i svim drugim osobama u njegovom okruženju. To je muškarčev način da “obeleži svoju teritoriju”, govoreći drugima da je dotična dama “zauzeta”.

prijatelji-vas-vole

 

On primećuje samo tebe

Obično se kaže da oči govore više od reči. To je apsolutno tačno kada je reč o zaljubljenim muškarcima! Kada je muškarac zaljubljen, on ne može da odvoji oči od žene. Muškarci su “vizuelna” bića tako da, kada imaju ispred sebe ženu koju žele, oni jednostavno ne mogu prestati da bulje u nju! Naravno, ako žena to primeti ili uzvrati pogled, oni su dovoljno pametni da pogledaju u drugu stranu. Ako se muškarac kojeg viđate ovako ponaša, znajte da ste mu “zavrteli” glavu.

Pročitajte i  Test ličnosti: Način na koji držiš mobilni telefon otkriva tvoj pravi karakter

On obraća pažnju na tebe

Još jedan znak da je muškarac zaljubljen u tebe je kada sluša i obraća pažnju na sve što kažeš. Ako tvoj muškarac pokušava da sazna što više o tebi, ako pamti šta si se sviđa, a šta ne, to pokazuje da se zaljubljuje u tebe.

On se brine o tebi

Da li je on zabrinut za tvoju dobrobit? Ako ste bili napolju do sitnih sati, da li se ponudi da te otprati kući? Ako si u nekoj vrsti nevolje, da li on ostavlja prijatelje, posao i sve drugo da bi bio pored tebe? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, to pokazuje da je muškarcu s kojim se viđaš veoma stalo do tebe!

par

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.