Voli li me on dovoljno?

Ovo je pitanje koje si postavljaju mnoge žene. Ako ste i vi jedna od njih, ove stvari će vam otkriti da je taj odgovor – negativan.

1. Ne podržava vaše snove

Čak i ako su vaši snovi nerealni, on bi ih trebao podupirati. Takođe, kada su isti u pitanju, samo potpora nije dovoljna. On bi trebalo da čini sve što je u njegovoj moći da vam pomogne da ih ostvarite.

reklame

2. Ne podnosi vaše prijatelje

Niko ne kaže da on mora biti njihov veliki obožavalac, ali trebalo bi da bude u mogućnosti da bude prijateljski raspoložen prema njima, kada to mora, jer time vam pokazuje da vas poštuje.

3. Ne trudi se oko vaše porodice

Ako uvek preskače porodična druženja ili je neljubazan i nezainteresovan, kada dođe na njih, on vas jednostavno ne voli dovoljno. Muškarac koji iskreno voli, uradiće sve da njegova bolja polovina uvek bude srećna, posebno kada je u pitanju njena porodica.

Kad muškarac vara

4. Ne bori se za vas

On se gotovo nikada ne svađa s vama, ali se ni ne trudi da vas iznenadi nekom sitnicom, koja bi vas sigurno razveselila. Ako češće imate osećaj kako je tu zbog sigurnosti i navike, a manje zbog ljubavi, vrlo je verovatno da ste u pravu.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.