Neko ti se loguje na fejsbuk
Neko ti se loguje na fejsbuk

Neko ti se loguje na fejsbuk ili sumnjaš da ti je hakovan profil? Na najprostiji način saznajte da li je neko ulogovan vaš Facebook profil ulogovan i gde se nalazi

U samo dva jednostavna koraka možete da saznate ono što vas, kao korisnika Facebooka, verovatno najviše muči.

Za one koji se često pitaju da li im neko luta po Facebook profilu već odavno postoji prosto rešenje za dolazak do odgovora, prenosi depo.ba.

LAŽNI PROFILI SU PROŠLOST: Sada ćete znati ako neko koristi vaše ime ili sliku na Facebooku
Neko ti se loguje na fejsbuk
reklame

Sumnjate da Facebook ”delite” sa još nekim?

Da imate problem sa hakerom koji iz nekog razloga može pristupiti vašem profilu? U samo dva jednostavna koraka možete da saznate odgovor koji je često zabrinjavajući.

Dakle, sve što treba da uradite jeste da otvorite opciju Security, a potom Where You’re Logged In (ili menaged active sessions) i tako ćete videti s kojih IP adresa ste trenutno ulogovani na Facebook.

Ukoliko ste, primera radi, boravili u Beogradu ili nekom drugom gradu i na ovom popisu vidite baš taj grad, onda ste verovatno bezbedni – možda ste se sami prijavili na Facebook koristeći lokalni wireless.

Ukoliko, pak, na listi postoji neki grad u kojem definitivno niste bili u navedenom terminu, onda vam je najbolja opcija promene pristupnih podataka.

Novi password će rešiti problem, ali i pozvati na oprez prilikom narednog logovanja daleko od kuće. Oprez, u svakom slučaju.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.