Marihuana tamponi za bolne menstruacije: Novi tamponi sa vutrom, da razveselite vašu vaginicu!

loading...

Verovatno nikada niste razmišljali o tome, ali neko jeste i sada ga žene obožavaju, inovativna metoda vas rešava grčeva zauvek

Verovatno vam nikada nije palo na pamet da razmislite o tome kako marihuana utiče na menstruaciju, ali nekome jeste. Postoji potpuno nov način da reši sve muke koje donose grčevi tokom menstruacije, a zove se ‚‚Marijuana Tampon”

Inovativna kompanija koja proizvodi medicinsku marihuanu je otkrila prirodan i efikasan način za lelenje bolnih menstruacija i pratećih menstrualnih grčeva i bolova, prenosi espreso.rs.

zena (35)

To zapravo nisu tamponi od marihuane već male kapsule i zovu se ‚‚Foria Relif”. Kada se ove kapsule umetnu u vaginu moćno ublažavaju bolove.

Pročitajte i  Postoje žene koje žive na litici života sa svetlom u srcu. Jesi li ti jedna od njih?

Na vebsajtu kompanije piše ‚‚ Marihuana ima dugačku među kulturnu istoriju upotrebe kao prirodne pomoći u ublažavanju bolova tokom menstruacije. Naša namera je da podelimo snažna lekovita dejstva ove biljke korišćenjem modernih tehnika za standardizaciju, potenciju i čistoću čime se osigurava bezbedno i pristupačno iskustvo za sve žene”

espreso.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.